Na 8 speelronden te hebben gespeeld verv

Na 8 speelronden te hebben gespeeld verveel ik me eindelijk genoeg om me met deze miserabele blog te gaan bemoeien. Aan mij dan maar de eer om de voorspellingen van deze week af te trappen:

Dopie - Rapid
Dopie heeft een identiteitscrisis. Ene week lijken ze mee te willen draaien in de top. Andere week draaien ze nog van het pils. Hun mede stWebsite laten maken Udentjes lukten het bijna om punten mee te nemen uit Gorinchem. Mannen van Rapid zullen minder succesvol zijn op een zandveld buiten Gorinchem. Zal Dopie de competitie een dienst bewijzen?

3-2

Pelikaan - Tempo
Mannen van Tempo voelen dat ze in kunnen lopen naar plek één met een zwaarder programma van Rapid mits ze geen punten verliezen. Ze zullen de klus in Roosendaal snel klaren.

4-1

Website laten maken Prinsenbeek - Capelle
Website laten maken Prinsenbeek met een doelsaldo van -9 op plek zeven. De acapella boys helemaal niet meer synchroon nadat ze de voetbalhooligans hun eerste overwinning hebben bezorgd.
De prinsjes met hun gele tenue soms niet te verwarren met die andere twee in het geel. Of zullen ze geen geel dragen? Capelle schuift op in deze zes puntenwebsite in het rechterrijtje.

1-2

Scoop - Website laten maken Gouda
Website laten maken Gouda heeft ‘the one thing Scoop could not get’ door punten te pakken tegen Rapid. De nepstWebsite laten maken Udentjes in het oogverblindend groen zijn gebrand om thuis het momentum weer op te pakken. Ze zullen meer interesse hebben in wat er op het andere veld gebeurt dan op hun eigen. Website laten maken Gouda weet er geen voordeel uit te halen.

3-1

Website laten maken Spijkenisse - Soughburg
Spike 3-1 uit bij Ypenburg. Als ik al iets dacht te begrijpen van deze competitie… Soughburg in de eerste seizoenshelft gesweept door Website laten maken Delft en gaan back naar hun losing ways. Spike pakt door en sturen de Saharamannen met een flinke score terug naar huis.

6-1

Ypenburg - Feyenoord
Als je meer spieren hebt, voel je dan ook meer verzuring? Blijkbaar was er een tekort aan Eiwitpoeders in de winkels in Ypenburg afgelopen week. Het herstel wilde niet lukken en Spike kwam met een verassende uitslag. Gebrand op revenge ontvangen ze de Feyenoorders. Nog high van hun enige overwinning dit seizoen worden ze herinnert aan hun plek op de ranglijst.

8-1