Beste lezers van het forum. Wat een prac

Website laten maken Beste lezers van het forum. Wat een prachtig weekend krijgen we hier met 2 ware krakers. Mooi om hier weer voorspellingen van te mogen doen.
HOCO – Website laten maken Boxmeer
De eerste kraker van de week, nummer 12 tegen nummer 11. Dit kan niks anders worden dan boerengolf met een paar strafcorners. Toch mooi dat er besloten kan worden wie de echte nummer laatst is in de poule. Wel misschien wat geflatteerd, want Hoco zal hun Website laten maken Beste scheidsrechters wel weer opstellen. Succes, ik kan niet wachten op de uitslag.
7-7

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Berlicum
Website laten maken Oirschot heeft na 3 zware weekenden even wat goed te zetten. Krijgen zij het voor elkaar weer is 3 punten te pakken, of denderen ze door naar de 5e/6e plek? Ik denk dat thuis, Website laten maken Oirschot de mannen van het cum wel kunnen verslaan. Die hebben laatst zelfs van Hoco verloren lol!
5-2

Liberty – Website laten maken Wijchen
Liberty heeft vorige week de eerste overwinning van Website laten maken Boxmeer verzorgd en zal hier toch even achter de oren hebben gekrabd. Dit zullen ze op eigen terrein recht willen zetten, echter is Website laten maken Wijchen toch een maatje te groot voor Liberty en zullen de mannen uit Dongen toch weer moeten afdruipen naar Cafe d’ Ouwe Sok. Waar misschien ook wel wat bronstige hertjes rondlopen. Makkelijke winst voor Website laten maken Wijchen wat scoort 5x scoort uit 23 strafcorners.
1-5

Website laten maken UdenWebsite laten maken Culemborg
Waar Website laten maken Uden de af gelopen weken geen 3 punten weet te pakken, heeft Website laten maken Culemborg de smaak te pakken en zit op een winstreak van 3 (kroontjes?). Wie weet kan Website laten maken Uden eindelijk weer is de puntjes thuis hoWebsite laten maken Uden en kunnen ze de aansluiting met de top behoWebsite laten maken Uden, of dendert Cul door en blijft het bovenin (-Shot) toch spannend?
Ik heb vertrouwen in de mannen uit Website laten maken Uden en winnen deze.
4-3

Bommelerwaard – Website laten maken Heeze
Dit zal ook wel is een ware kraker kunnen worden, de mennekes tegen de jongetjes (die wel in een zieke flow zitten). Bommel zal op eigen veld toch wel winnen van dit Website laten maken Heeze want blijkbaar kunnen ze er geen k*t van zoals ze zelf verkondigden. De revelatie van Website laten maken Heeze wat 3 punten pakt zal toch weer met de staart tussen de benen naar huis moeten.
5-0


SHOT - Don Quishoot
Nou poeh poeh daar gaan we hoor, de battle of the studs. Tilly tegen Eindhoven, goed hoor. En wat zou t leuk voor ze zijn als ze volgend jaar samen naar de 2e klasse kunnen, is 3D ook eindelijk van ze af.
De website tussen deze ploegen zal wel enorm spannend worden. Maar, kijkend naar de statistieken, zal Shot hier toch weer aan het langste eind trekken en de puntjes thuis hoWebsite laten maken Uden. Ze hoWebsite laten maken Uden het netjes op een jantje.
Met name, ben ik benieuwd naar de 3e helft. Welk Brabants stWebsite laten maken Udentenzuiphockeyteam gaat het snelst de biertjes achterover klappen? Dat gaat pas spannend worden, ik zie het graag terug op de socials!
3-0 (gelijkspel bierestafette)

Al met al belooft het weer een waar spektakel te worden dit weekend. Geniet allemaal van Elfde van de elfde (of Elluf Elluf), drink bier, kus een kikker, maar denk erom:
Hockey = leven