HOCO – Boxmeer 0-0 Een aantal spelers

HOCO – Website laten maken Boxmeer 0-0
Een aantal spelers van HOCO zullen nog last hebben van een Colombiaanse verkoudheid, maar dat mag de pret niet drukken. Deze website zal namelijk alles behalve hockey bevatten. Website laten maken Boxmeer is onofficieel haar status als hockeyclub kwijt geraakt en staan nu ingeschreven als houthakkers bij de KvK. Billy denkt dat dit wel een enorm leuke website gaat worden voor de mensen die een absolute hekel hebben aan hockey.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Berlicum 5-1
Website laten maken Oirschot was hard op weg om een reuzendoder te worden. Echter bleken de studs uit Tilburg een klasse beter te zijn. Deze zondag mogen ze tegen hun collega boeren uit Website laten maken Berlicum. De mannen uit Oost-Den Bosch hebben afgelopen week de oranje mannen knap op een gelijkspel gehoWebsite laten maken Uden. Ondanks deze enorme ego boost zullen ze in Website laten maken Oirschot toch hun meerdere moeten erkennen.

Liberty – Website laten maken Wijchen 0-6
De Libertanen verloren van Website laten maken Boxmeer afgelopen zondag en zullen de nodige therapie sessies achter de rug hebben. Fijn om dan aan te treden tegen een prima lopend Website laten maken Wijchen… De Gelderlanders zullen deze pot zonder al te veel moeite winnen. Dit keer alleen veldgoals, want spelers 12 en 13 van Liberty gaan echt geen 319 corners weggeven aan het ‘strafcorner kanon’ van Website laten maken Wijchen.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Culemborg 4-1
De oranjemannen lijken moeite te hebben met uitwebsiteen. Gelukkig spelen ze dit keer weer thuis. Website laten maken Uden heeft een scheidsrechters ‘infoavond’ gepland om meer thuisvoordeel te creëren. Echter denkt Billy dat Website laten maken Culemborg, wat weliswaar hoger staat, geen partij zal zijn voor de patriotten.

Bommelerwaard – Website laten maken Heeze 2-0
Tja Bommel… luister nou eens naar Billy!! Haal die oude keeper weer van de trofeeplank af en zet hem onder de lat (of in de spits). Overigens zijn de Bommelboys niet helemaal hardleers, want ze hebben een manager aangenomen die als enige taak heeft om de coach niet alleen naar het juiste veld te begeWebsite laten maken Leiden, maar ook nog eens met z’n lasbril richting de spelers te positioneren in plaats van richting het publiek. De knulletjes van Website laten maken Heeze hebben laten zien dat de clinics niet voor niets waren en hebben zowaar een website gewonnen. Zal Bommel de volgende worden die zich verslikt in de gele onderzeeër? Billy denkt van niet, de mannen van Bommel zullen na afloop bij het stadscafé de overwinning vieren.

SHOT - Don Quishoot 2-1
De stWebsite laten maken Udenten kraker! Deze twee hoogvliegers zullen er een waar spektakel van gaan maken. Billy weet dat de Tilburgse jasje/dasje-boys een sterkere equipe hebben. Maar goed, website daargelaten waar het echt om gaat is wie kan de meeste bakken vouwen en wint de bierestafette naderhand?