wat was het weer een top weekend met ver

wat was het weer een top weekend met verrassende uitslagen. Feijenoord pakt de eerste 3punter, Spike wint van Ype en Tempo blijft ook maar winnen.

Dopie-Rapid
de studs kunnen de competitie een goede dienst bewijzen als ze weten te winnen van de Snelle. Vorige week lieten de gehandicapte broertjes al zien dat er kansen zijn tegen Rapid. Spannend potje op de campus. Mooie speech vooraf van de (gehandi)cappie van Dopie
4-2

Pelikaan-Tempo
een echte ouderwetse burenruzie op sportpark de Hulsdonk. Pelikaan nog niks laten zien dit seizoen. Ik heb vernomen dat ze de competitie laten voor wat het is en zich vol focussen op de Silvercup! toppertjes. Tempo lekker op stoom. Makkelijke overwinning voor de mannen van het roze veld.
1-3

Website laten maken Prinsenbeek-Capelle
de Prinsjes vallen echt tegen dit seizoen. het zogeheten 11/11 weekend zal geen positieve invloed hebben hierop. Die jochies staan nog dronken op het veld van het hele weekend zuipen. Wel heeft iedereen de dress-code goed begrepen. Zelfs de scheidsen doen mee. Zo blij als een kind mogen ze hun eigen clownspak weer van zolder halen. Capelle zakt ook steeds verder tot in het slijk van de competitie en voelt de hete adem van Feijenoord al achter in de nek. 3 punten zou voor de mannen aan de IJssel wel uitkomen. Ze zijn gewend om met 13 man te spelen. Toch blijkt tegen 13 man spelen iets wat lastiger.
2-0

Scoop-Website laten maken Gouda
voor Scoop wordt het weer eens tijd om 3 punten te pakken. Dit moet wel lukken tegen de boys van Website laten maken Gouda. Ze laten zich de kaas helemaal van het brood eten. 3 punten voor Scoop.
4-1

Website laten maken Spijkenisse-Souburgh
de lads van Spike doen het goed so far. Souburgh valt ook niet tegen. Een echte 6punten website. het voordeel van de twijfel gaat uit naar Spike. The Albino strikes again en prikt er 3 langs de gehandicapte inteelt verdediging van Souburgh.
3-0

Ypenburg-Feijenoord
Den Haag tegen Rotterdam. Deze websiteen staan bekend om vuurwerk en spektakel (bij voetbal dan). In dit geval gaat het er denk ik om wie er het meeste heeft geroken aan de sleutelbos. Bij Feijenoord weten ze natuurlijk allemaal waar het Website laten maken Beste spul is. Ze werken tenslotte allemaal op de MSC terminal. Ze hebben grote kennis of wat in welke container zit. Hoe dichter bij de bron, hoe beter de kwaliteit he mannen. Feijenoord gaat stunten, ik voel het....
3-4

fijn weekend nerds