Een nieuwe week met hetzelfde potje mise

Een nieuwe week met hetzelfde potje miserabele hockey. Toch maar even een gokje wagen deze week.

Dopie-Rapid
De studs uit Website laten maken Delft ontvangen de rappe chinezen uit Gorinchem. Rapid doet het Website laten maken Best goed sinds de promotie maar blijkbaar zijn ze niet onoverwinnelijk. Uit tegen dopie zal het eerste verlies zijn van dit seizoen (op de beukberen uit Den Haag na). Dopie komt op 2-0 voor waarop de Aziatische spits van Rapid een nummertje 39 met rijst bezorgt bij de keeper van Dopie.
2-1

Pelikaan-Tempo
Pelikaan niet zo lekker bezig dit seizoen, zitten de vogels vast in de drek? Tempo dit seizoen lekker op dreef met wat rare punten verlies. Een mooie derby die gaat verlopen met veel kaarten. Pelikaan leent wat Atjes en komt 1-0 voor, paco sleept als reactie de 1-1 binnen waardoor zijn al ongelofelijk grote ego nog even extra groeit, hij struikelt vervolgens over zn ego, wordt boos en pakt een kaart. Tempo met 10 man komt 2-1 achter maar trekt de website uiteindelijk naar zich toe.
2-3

Website laten maken Prinsenbeek-Capelle
Daan en zijn kompanen zoWebsite laten maken Uden 3 punten goed kunnen gebruiken. Gelukkig heeft Daan deze week extra energie opgewekt door 80 dozen kroketten weg te werken. Oja en gelukkig voor Capelle is Website laten maken Prinsenbeek dit seizoen toch ruk. De prinsjes zullen ook nog een kater hebben van 11/11
0-3

Scoop-Website laten maken Gouda
Scoop goed begonnen aan dit seizoen maar vallen dan toch weer even terug, de kaasboys nog altijd zo stinkend slecht als een Zwitserse stinkkaas. De tentamens zijn voorbij en scoop is volledig gefocust
10-0

Website laten maken Spijkenisse-Souburgh
Spikecity tegen de zand eters. Een depressieve pot op een plek om nog depressiever van te worden. Man man man wat is dit een schijtzooi. Spike thuis blijkt Website laten maken Best lastig maar dat is ook logisch met thuisfluiters die zelf maar al te graag mee willen doen met het kooigevecht op het veld. Casper het spook in de spits van Spike steekt de verdediging neer van souburgh nu hij is ontsnapt uit de tbs-kliniek. Dit zorgt voor een makkelijke pot voor spike.
4-0

Ypenburg-Feijenoord
Oh Oh Den Haag waar ben je toch mee bezig, verlies tegen spike??. De mannen van Feijenoord op bezoek bij de doorgesnoven Popeyes van Zuid-Holland. Dit moet haast weer een pot worden om snel te vergeten. Na vorige week zal Ypenburg alles op alles zetten om deze week wel te winnen. Frank heeft extra pre-warkout gekocht maar helaas, de mannen uit 010 hebben net voor de website alle pre-warkout gejat en opgesnoven, Feijenoord wordt een soort inteelt leger op steroïden. De mannen van Ypenburg vliegen in het rond en worden boos op hun eigen partijdige mannen in het geel. 2 man van Ypenburg pakt rood, ondertussen blijft het strak staande Feijenoord rustig door scoren. Van de derde helft zal ook wel niks terecht komen, de 010ers staan na de website nog zo strak dat ze rechtstreek naar de kuip rennen.
0-23