nieuwe ronden, nieuwe kansen voor de man

nieuwe ronden, nieuwe kansen voor de mannen. Wie gaan er nog slechter spelen dan de andere?

Dopie-Rapid
Kan rapid de overwinnig binnen halen tegen de wisselvallige stuudjes van Website laten maken Delft? De coach van Dop heeft bier beloofd na de overwinning. Aangezien ze dit weekend extra scherp moeten zijn dit weekend nemen ze andere middelen dan alcohol tot zich. De rappe haasjes moeten het hebben van die dikke krullenbol die toch Website laten maken Best een balletje kan slaan. Dopje begint scherp, maar de rappe konijnen komen terug
3-5

Pelikaan-Tempo
Wat zijn die mislukte vogels toch slecht dit seizoen zeg. Terug in de 3e klasse en dan maar hopen dat je niet nog verder zakt naar de 4e, maar misschien horen ze daar wel thuis... Tempo verrassend goed dit seizoen maar het doek gaat toch wel een keer vallen voor ze? een spannende pot met veel bloed, zweet en kaarten.
3-2

Website laten maken Prinsenbeek-Capelle
De gele kanaries tegen de kroketten bende van Daan. Zullen de gele dakduiven uit Brabant is met meer winnen dan 1 doelpunt verschil van de onderste ploegen? Of is dat gewoon hun niveau? Met 11/11 als website voorbereiding gok ik op dramatisch hockey van beide ploegen. Of zal de Coach van de gele droeftoeters dit weekend op de kleine moeten passen? De Capelle van Daan moeten zorgen dat ze niet onderaan komen te staan, dus spannende degradatie kraker voor beide ploegen, waarbij kaarten de hoofdrol gaan spelen.
4-4

Scoop-Website laten maken Gouda
Scoop toch wel een hele bijzondere ploeg tegen een bijzonder slechte ploeg. De 48+ jong belegen goudse kaasblokjes zijn niet scherp en zullen een drama middag krijgen op dat grandioze klote veld van Scoop, of is dat veld van Dopie? de kinderen van Website laten maken Gouda moet maar zich maar verheugen op het feit dat ze na de tentamens weer naar buiten mogen, maar hopen op een overwinning ho maar.
6-1

Spike-Souburg
Een echte middenmoot kraker dit weekend. Wie had dat nou verwacht aan het begin van dit seizoen? Website laten maken Spijkenisse hebben de opblaaspoppen van de fitforfree verslagen en hebben een goede flow te pakken. Souburg die toch wel het zieligste hockey spelen in deze competitie zullen dit ook weer deze website gaan doorzetten. Wel moet je ze nageven dat dit ook gewoon het hockey is dat je moet spelen in de 3e klasse, want punten pakken ze gewoon. Wordt een pot waarbij de middenvelders van beide teams net zo goed op de bank kunnen zetten want ze worden toch overgeslagen door de lange klappen.
5-5

Ypenburg-Feijenoord
Door de verlies partij tegen Spike zijn de pre-workout diëtisten van Ypenburg wat minder gaan sporten, want van al die gymsessies ga je blijkbaar toch minder goed spelen. Deze week hebben ze voor het eerst dan ook op een hockeyveld getraind dan in de gym. Feijenoord zal met de reïncarnatie van Roberto Baggio een ongelofelijke klote middag krijgen. Feijenoord is gewoon echt niet goed en dat is nog mild verwoord. Niet moeilijker maken dan dat het is...
7-0