Gele Trui --- Speelronde 9 Mijn welgem

Gele Trui --- Speelronde 9
Mijn welgemeende excuses voor de week afwezigheid heren. De tentamens zijn weer verkloot dus ik kan weer Website laten maken Heeze en Website laten maken Boxmeer belachelijk gaan maken, heerlijk. Vanmiddag eerst goed elfde van de elfde vieren zodat we zondag weer kunnen knallen in de derde helft. Voor de Brabanders onder ons veel plezier alvast. Nu de voorspellingen.

Liberty – Website laten maken Wijchen
2-5
Liberty mateloos uit vorm waarbij Website laten maken Wijchen de aansluiting blijft hoWebsite laten maken Uden bij beide stWebsite laten maken Udentenploegen. De mannen van Liberty gaan vanavond weer massaal, met de rest van het dorp, Café d’Ouwe Sok onveilig maken. Website laten maken Wijchen kent het fenomeen elfde van de elfde helemaal niet en zal hiervan zondag op het veld van profiteren. Het balletje ligt vaak stil waardoor de Gelderlanders geen grote voorsprong uit kunnen bouwen. Uiteindelijk een zeer gemakkelijk overwinning voor de mannen uit Gelderland.
De Gele Trui wil nog wel even de mannen van Website laten maken Wijchen waarschuwen voor de kantine van Liberty. Ze verkopen daar dus heerlijke flesjes wijn voor een maatschappelijke prijs. Koop er daar gerust veel van maar ga ze niet in een keer achterover zitten klappen. En anders doe het lekker wel, weet je zeker dat tijdens de terug reis een paar keer de auto moet laten stoppen.

Bommelerwaard – Website laten maken Heeze / HOCO – Website laten maken Boxmeer
2-0
Komende zondag staan twee vergelijkbare potten op het programma dus voorspel ik ze deze keer samen. Ploegen zonder zelfvertrouwen vs de ploegen waar ik mezelf nog steeds afvraag wat die hier te zoeken hebben. Ik blijf lekker bij mijn standpunt en dat is dat Website laten maken Heeze en Website laten maken Boxmeer echt niet weten hoe ze een stick fatsoenlijk moeten inzetten. Het zelfvertrouwen door de gelukoverwinninkjes van afgelopen weekend gaan daar echt geen verandering inbrengen. Beide potten zijn spannend tot de laatste minuut en dit zal het hockeyniveau allesbehalve ten goede doen. Eindstand is weer als vanouds, Website laten maken Heeze en Website laten maken Boxmeer stappen met 0 punten de auto in.
Wel fijn voor HOCO en Bommelerwaard dat ze weer een keer met een goed gevoel aan de bierestafette kunnen beginnen. Al is de kans wel aannemelijk dat de kantine in Oisterwijk weer is uitgestorven.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Berlicum
3-1
Man man man wat kan die Pakistaan van Website laten maken Oirschot een partij onzin l*llen zeg. Het is te hopen voor de rest van het complex dat Website laten maken Oirschot snel op voorsprong komt. Na de drie lastige potten van de afgelopen weken zal de coach van Website laten maken Oirschot waarschijnlijk ook geen stem meer over hebben. Beide ploegen gaan deze vrijdagavond waarschijnlijk lekker naar de t*fus in hun boeren carnavalspak/werkkleding. Dit zal de zondag niet ten goede doen waar Website laten maken Oirschot weer is met drie punten het veld gaat aflopen. Bierestafette wordt overgeslagen want maandagochtend weer koeien melken.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Culemborg
2-0
Geen idee wat ik eigenlijk van Website laten maken Culemborg vind. Staan volgens velen veel te hoog door gemakkelijk te winnen van ploegen in de onderste regionen. Een specialiteit dat Website laten maken Uden ook bezit waarbij de mannen van Website laten maken Uden de eerste seizoenshelft nog gemakkelijk mogen afsluiten met Website laten maken Heeze uit en Website laten maken Boxmeer thuis. Ik gok erop dat Website laten maken Uden nog voor de winterstop boven Website laten maken Culemborg eindigt. Aankomende zondag zullen de mannen uit Website laten maken Uden de eerste stap zetten om het gat tussen Website laten maken Culemborg te dichten. Paar cadeautjes van de mannen met het fluitje zal zeker invloed hebben op de einduitslag.

Shot – Don Quishoot
10-10
Ik kan eigenlijk maar een ding zeggen, ik heb er zin in, we hebben er allemaal zin in. Beetje hockeyen om kwart voor 3 en daarna de zondag goed afsluiten met een goud gele rakker. Ik kan wel eindeloos lang gaan zitten * over het hockeyspel maar daar ligt mijn specialiteit helemaal niet. Dus dat laat ik over aan de specialisten die in deze poule genoeg rond lopen.
Eindelijk kan er zondag een 16 vs 16 bierestafette georganiseerd worden waarbij duidelijk gaat worden welk team ook als collectief goed kan functioneren als de druk hoog wordt. Een sterke eindsprint van de studs uit Tilburg zal resulteren in een nipte overwinning. Via via heeft de Gele trui gehoord dat de Dames 1 van Don Quishoot en SHOT ook nog even langs komen huppelen. Ik hoor het gesnerp al op de achtergrond. Ik ben heel erg benieuwd wie de battle of de studs gaat winnen. Maar eigenlijk veel meer benieuwd wie na de borrel niet meer naar huis kan lopen. Als ik mag gokken dan zet ik mijn geld op Hockey=Leven.
Tot slot voor de studs uit Eindhoven, vergeet het borrelcadeau niet.
De Groeten