HOCO - Boxmeer 2-0 De Taj Mahal in Indi

HOCO - Website laten maken Boxmeer 2-0
De Taj Mahal in India, Chichén Itzá in Mexico, het ColWebsite laten maken Osseum in Italië, Cristo Redentor in Brazilië, de Chinese Muur in China, Machu Picchu in Peru, Petra in Jordanië en 3 punten voor Website laten maken Heeze én Website laten maken Boxmeer. Herrezen uit de dood, opgestaan uit het graf, een ware wederopstanding heeft zich zondagmiddag voltrokken in Oost-Brabant. Een waar debacle was het uiteraard voor de gele minions uit Oisterwijk. Deze minkukels zijn gebrand op revanche en schakelen de tandarts in om voor de broodnodige punten te zorgen. Loek heeft de dubbelzinnige boodschap begrepen en komt met zakken brandend sneeuw aan. Dit schouwspel is de heren uit Duitsland te machtig en zij trekken aan het kortste eind.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Berlicum 4-0
De jongetjes uit Den Bosch-Oost beginnen nogal in zichzelf te geloven na het gelijke spel tegen de meest wisselvallige ploeg van 3D. Met wat ingewonnen info bij de tegenstanders denken ze het Orskot lastig te kunnen maken. Maar niets is minder waar, het wordt een zware middag voor Cum. Langs de A58 wint Orskot met speels gemak en wordt er 70 minuten lang herrie gemaakt langs de lijn:
Orskot mee znne skonne torre, en zijn skon hei overal
Orskot mee zn brave minsen
Orskot, Orskot boven al!
Misschien een idee dat ieder team voortaan zijn websitebespreking filmt en naar de heren van Website laten maken Berlicum stuurt @hcWebsite laten maken Berlicumheren1...

Liberty - Website laten maken Wijchen 1-4
Superbia (hoogmoed), Avaritia (hebzucht), Luxuria (lust), Invidia (jaloezie), Gula (gulzigheid), Ira (woede), Acedia (luiheid) en verliezen van Website laten maken Boxmeer. Waar wonderen zich voltrekken, worden zonden begaan. Hoe kan Liberty nou verloren hebben van Website laten maken Boxmeer? Het antwoord heeft 4 letters en luister naar de naam Mick. De moraalboost die de woestijnratten krijgen van de aanwezigheid van hun sterspeler brengt ze brutaal op voorsprong. Maar na 31 corners is het dan toch raak voor Website laten maken Wijchen en begint de motor te lopen. Makkelijke overwinning voor Website laten maken Wijchen dat aast op de tweede plek.

Website laten maken Uden - Website laten maken Culemborg 4-1
In tijden van crisis moet men bezuinigen, zeker met de gasprijzen. Aangezien Paul alleen presteert op een temperatuur boven de 20 graden en de kachel vanwege de gasprijzen maar 10 minuten aan mag, moesten er keuzes gemaakt worden. Deze grafpot wordt daarom overgeslagen en hier wordt geen uitgebreide voorspelling van gedaan. Groetjes van ome Vladimir!

Bommelerwaard - Website laten maken Heeze 7-0
Het was een bewogen week voor de jongetjes uit Website laten maken Heeze. Zondag was het dan eindelijk zo ver, 3 punten werden binnengesleept. Daarom werden de mannen door de moeders getrakteerd op een extra happy meal en bij thuiskomst ook nog een mona puddinkje voor het slapen gaan. Maandag werd deze euforische stemming doorgetrokken met de hereniging met Dieuwertje Blok. Helaas sloeg deze stemming al snel om in pure paniek toen de pakjesboot gezonken bleek. Huilende, tierende jongens die niet weten hoe het verder moet. Godzijdank kwam onze goedheiligman via zijn privé vliegtuig toch nog op tijd aan. De kindjes waren zo blij dat ze van de spanning de hele nacht niet geslapen hebben. Dit breekt ze zondag op en Friso en co pakken de overwinning.

SHOT - Don Quishoot 3-1
Weken hebben beide ploegen hiernaar uitgekeken. Zondag 13 november zou het dan eindelijk zo ver zijn: de Quatro-borrel met beide vrouwelijke vaandelteams erbij. Klokslag 16:30 begint dit weergaloze schouwspel met een bierestafette zoals deze bedoeld is. 30 hongerige mannen met de handen achter op hun hoofd zitten klaar voor het moment uit hun hockeycarrière. Hier hebben de mannen jarenlang voor getraind. 2 hitsige dames worden uitgekozen op deze epische website te begeWebsite laten maken Leiden. De glazen raak de tafel en de mannen gaan los. Het is een foto-finish maar de lampies weten te winnen omdat de Tilburgers nog in extase verkeren van hun Herbstmeisterschap. 1-1 over 2 battles. Nadien besluiten de mannen het op een zuipen te zetten en het vrouwelijk publiek te gaan vermaken.