Zodan, Gozert heeft even pauze dus het f

Zodan, Gozert heeft even pauze dus het forum mag weer worden betreden. Het was weer een goed weekend met opvallende uitslagen. Tempo vergeet te winnen in het vogelnest. Rapid pist naast het potje. Spike wint van de Hollandse Saudi’s. Prinsjes carnaval winnen van team Kwekkerboom.


Rapid-Spike
Rapid pakkie gehad van de nerds. Het lachen vergaat je snel als je ineens maar met 11 man speelt ipv 13. Thuis tegen Spike gaat het toch een drakenpot worden. Albino prikt er weer 4 maar het mag niet baten…
6-4


Capelle-Pelikaan
Pelikaan neemt het vrijdag thuis op tegen Dordt. Meneer de trainer van de trekvogels stelt nog voor om ergens anders een keeper op de kop te tikken. Helaas is er niemand maar dan ook niemand die het ziet zitten om bij Pelikaan te gaan keepen. Capelle zakt steeds verder naar beneden. Thuis tegen de Pelikanen verwacht ik wel een nipte overwinning
2-1


Website laten maken Gouda-Dopie
De puberts van Website laten maken Gouda stellen dit seizoen erg teleur. Die talentvolle Engelssprekende coach heeft het team helaas verlaten. Jammer want ik mis dat lekkere accent wel als er weer wat mis ging in het veld. Dopie heeft de competitie een goede dienst bewezen door te winnen van Rapid. Hopelijk is dit het omslag punt en beseffen de Gorcum Mers dat promoveren een beetje te veel van het goede is.
0-4


Website laten maken Prinsenbeek-Feijenoord
De prinsjes spelen weer thuis dit weekend. Is het een bewustie om zo weer hun eigen “bonds” op de website te zetten? Who cares. Feijenoord is wel zo slecht dit seizoen dat het geen spannende middag gaat worden. De blonde kleuter van 010 zit er lekker in en pakt een plakje salami voor het team. Zo wordt het wel een makkelijke middag voor de Gele.
3-1


Souburgh-Ypenburg
De mannen van Frank hebben denk ik op vrijdag al een goede klap gehad van 1e klasser: Ommoord. Stabiele middenmoot in de competitie. Na deze pot ook nog moeten klooien in een zandbak in Alblasserdam. Ik verwacht nipte overwinning voor team Bauke en Jezus op linksachter.
3-2

Tempo-Scoop
Tempo neemt het vrijdag ook tegen een 1e klasser op en geen kleine. De mannen van BoZ gaan een kleine reality check krijgen ben ik bang. Verliezen van Ettenleur zou geen schande zijn maar de vraag is of ze de zondag klaar zijn voor de tundernerds uit Website laten maken Delft. Kan Scoop zich identificeren als “Dark Horse” dit seizoen? Het zou de competitie nog spannender kunnen maken.
2-2