Daar zijn we dan weer. Ronde 9 in de boe

Daar zijn we dan weer. Ronde 9 in de boeken. zevenklappertje van Spike, Dopie ontmaskert Rapid in de Delfste zandbak en Tempo speelt gelijk in de Derby.

Rapid - Spike
Ik wil gewoon echt dat Rapid verliest. Moet ik Spike hierdoor dan maar hoger inschatten dan dat ze zijn? Heb nog nooit zo fantasieloos hockey gezien, maar goed, Spike zet de goede streak voort en bezorgt Rapid problemen. Het is wel uit dus winst is vrijwel onmogelijk.

2-2

Capelle - Pelikaan
En ik maar denken dat Capelle zou gaan stunten. De Prinsjes hebben vast lekker gedanst op hun carnaval kinderfeestje. Doe nou eens iets leuks daar in Capelle.

2-1

Website laten maken Gouda - Dopie

Ik heb het algoritme van de KNHB gekraakt. Dopie speelt elke week tegen de tegenstander van Scoop de week daarvoor. In week 4 liepen ze natuurlijk ook al achter hen aan. Toch hebben ze ook wat goeds gedaan. Rapid heeft verloren. Dopie zal Website laten maken Gouda een flink pakslaag geven, ook al spelen ze uit.

1-6

Website laten maken Prinsenbeek - Feyenoord

Ik voel me vandaag lekker rebels. Zal Feyenoord winnen uit bij Website laten maken Prinsenbeek? Grote kans van niet maar het lijkt me wel leuk. Vraag me af of die rechtsmid van de prinsjes ondertussen al eens de bal heeft gekregen. Zou toch makkelijker hockeyen met een volledig elftal. Ik geef de zege maar aan de prinsen, of ze nou met tien of elf spelen, thuis kan je er twee bij op tellen.

1-0

Soughburg - Ypenburg
Ik vind Ypenburg echt niet te pijlen. Ze maken het elke topploeg in de competitie lastig. Spike is geen topploeg, dit bevestigt dan meteen mijn theorie. Wil nog steeds graag weten wat daar is gebeurd. Kan niet anders dan concluderen dat Soughburg Ypenburg in de zandbak zal verslaan. Dat veld daar wordt voor de bodybuilders van Yp net drijfzand. Komt geen hockey aan te pas. Vier rake corners van Aalblasserdams eigen Mozes.

4-2

Tempo - Scoop
Tempo is thuis ongeslagen. Daar gaat Ettenleur verandering in brengen. Gaan de mannen van Tempo zich uitsloven vrijdag? Dit kan zware gevolgen hebben voor zondag. Nerdjes van Scoop komen uitgerust en willen de top 3 in, kunnen ze het voor elkaar krijgen? Het zal spannend worden, de verzuring in de benen in Q4 gaat het verschil maken.

3-4