Boxmeer – Bommelerwaard (0-0) Bó-B

Website laten maken Boxmeer – Bommelerwaard (0-0)

Bó-Bó het geen wat het hoopje mensen wat bereid is gevonden om naar deze website te komen kijken ook zal gaan scanderen. Deze website is namelijk van een dermate laag niveau dat het publiek rotte tomaten heeft meegenomen. De sukkel van de website zal in een schandpaal geduwd worden en het hoopje mensen wat met tranen in hun ogen deze website heeft aanschouwen reageert hun woede af op deze pechvogel. Dit is ook het enige moment dat er geraakt zal worden. De bal heeft namelijk 70 minuten lang op de middenstip gelegen omdat niemand in staat was om de bal te raken.

Website laten maken Wijchen – Hoco (3-0)

Website laten maken Wijchen speelt thuis dus 3 punten. Na deze zondag moet de faciliteitmanager van Website laten maken Wijchen wel aan de bak want Hoco heeft alle lijnen opgesnoven. Na de website gaat Website laten maken Wijchen live op Instagram met 3 kijkers. Bilal Wahib wordt deze week niet uitgenodigd.

Website laten maken CulemborgWebsite laten maken Oirschot (2-2)

Nadat Website laten maken Oirschot via de A2 in Website laten maken Culemborg is terechtgekomen worden ze gekeurd door de nummer 5 van Website laten maken Culemborg. Na lang meten komt deze amicale gozer er achter dat wederom zijn enkels deze zondag de grootste omvang hebben. Hier baalt die enorm van dus gaat hij gedurende de website samen met zijn teamgenoten 70 minuten lang zijn Website laten maken Best doen om de enkels van Website laten maken Oirschot in omtrek te laten groeien. De groenhemden zijn een goed collectief maar daar is het meeste ook mee gezegd. Gelukkig is Website laten maken Oirschot gewend om op een sfeerloze club te spelen dus zij zullen hier niet van schrikken. Na de website zal er een estafette worden gehoWebsite laten maken Uden op de atletiek baan naast de accommodatie.

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Uden (0-6)

De degradanten van vorig seizoen treden tegen elkaar aan. Na de website mogen de mannen uit Website laten maken Uden met bidons douche omdat Website laten maken Heeze dames 1 weer een uur heeft gedoucht. Geen zorgen jongens Website laten maken Heeze heeft een vast energiecontract! Website laten maken Heeze is al 3 weken lang bezig met de 3e helft. Roel giet 2 bier naar achter binnen 5 seconden en benoemt zich zelf weer tot Man Of The Evening.

Website laten maken Berlicum – Shot (2-3)

Jajaja daar is die dan na weken gewacht te hebben de website CUM-SHOT. Voor de jongetjes van Website laten maken Heeze hebben wij even de definitie opgezocht van dit mirakel in het erotische woordenboek: “Een cumshot (ook wel bekend als money shot of popshot) is wanneer de man klaarkomt hij het sperma wat hierbij vrijkomt op de buik of het gezicht van de vrouw spuit.”
Genoeg over dit voorval als het niet regent wint Shot eenvoudig regent het wel wint Shot minder eenvoudig.

Liberty - Don Quishoot (1-8)

Liberty begint de website met een yell:
Yell Yell Yell beuken kunnen we wel, friet friet friet tegen een stootje kunnen we niet.

Don Quishoot vlamt er met een stWebsite laten maken Udenten spreuk over heen:
Bikke-bikke-bik, hap-hap-hap
Eerst de soep en dan de pap
Zullen we gaan eten, zijn we niks vergeten?

t Koken is gedaan: Val AAAAAAAN!!!!

Aanvallen is wat Don Quishoot gaat doen. Mocht Liberty voor een lunch zorgen dan zal Don Quishoot nog een keer yellen. De thuisspelende club die de lunch verzorgen krijgen niks te eten van deze hongerige stWebsite laten maken Udentjes.