Há heren, ik zal me ook even wagen aan

Há heren, ik zal me ook even wagen aan wat voorspellingen voor het aankomend weekend. Alle cup-fighters ook succes voor komende vrijdag, maak 3D trots!

Website laten maken Boxmeer – Bommel
Prachtig eerste affiche. Website laten maken Boxmeer wil koste wat koste de punten hier thuis hoWebsite laten maken Uden. Voor Bommel is middenmoot het hoogst haalbare en zullen hier wat nonchalant ingaan. Website laten maken Boxmeer plukt hier de vruchten van en komen snel voor. Daarna worden de pups wakker en nemen ze de 3 punten mee naar huis.
2-5

Website laten maken Wijchen – Hoco
LOL, tja dit wordt weer een taai weekend voor de mannen uit Oost-Tilburg. Na 4 spannende potten komen ze weer tegen een team wat ver boven hun vermogen speelt. Hier zal het kanon van Website laten maken Wijchen mooi gebruik van maken en legt er een paar in. Al met al een saaie en eenzijdige pot.
6-0

Website laten maken CulemborgWebsite laten maken Oirschot
Interessante pot hier! Nummer tegen nummer 5, Cul die thuis toch wat beter presteert dan uit zal hier graag de punten thuis hoWebsite laten maken Uden en het verschil met Website laten maken Oirschot naar 1 punt brengen. Echter is Website laten maken Oirschot hier niet van gediend en gaan zij er met gestrekte benen in, wat een paar kaarten oplevert maar daar schrikken de mannen niet man. De pot komt meerdere keren op gelijkspel maar zal uiteindelijk de kant van Website laten maken Oirschot op vallen.
4-5

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Uden
Website laten maken Uden heeft een heerlijk programma deze 2 laatste websiteen voor de winterstop, zij mogen lekker ranja komen drinken in Website laten maken Heeze en volgende week de boxminderboys ontvangen op eigen veld. Dit worden even gemakkelijke punten voor de Website laten maken Udenaars.
Voor Website laten maken Heeze even een motiverende tekst: “U gotta Getcha getcha head in the game.”
1-6

Website laten maken Berlicum – Shot
Website laten maken Berlicum (Wat al uitwebsiteen heeft gespeeld? :o) mag weer een keer thuis de bal op de middenstip leggen. Zullen zij op eigen veld goed genoeg zijn om van de Studs uit Tilly te winnen? Ik denk het niet. Wellicht zal de bekerwebsite nog in de beentjes zitten van de studs en zijn ze niet op hun Website laten maken Best, maar genoeg zal het wel zijn. Uiteindelijk een eenzijdige pot.
1-6

Liberty – Don Quishoot
Liberty heeft gewezen op eigen veld gevaarlijk te kunnen zijn en het de hoogvliegers toch moeilijk te maken, heeft het met het veld te maken of met de mannen in het geel? Of zijn de vrouwen langs de kant de motiverende factor? Niemand die het weet. 3 weken zonder 3 punten valt voor Don Quishoot wel erg zwaar. Hierdoor moeten zij verplicht de hele week in de bieb zitten om tactieken te Website laten maken Bestuderen hoe je het Website laten maken Best zand uit een veld krijgt. Uren vóór de website zijn ze al aanwezig om metingen uit te voeren, deze data te analyseren, stellages te installeren en maken ze er uiteindelijk een waterveld van. Top werk gasten, nu wordt het een makkie!
1-8

Fijn hockeyweekend allen! Zet je Website laten maken Beste beentje voor en ga voor die plakjes kaas, maar denk erom:
Hockey = leven