Goedemorgen Heren en Dames, kijken of we

Goedemorgen Heren en Dames, kijken of we deze week weer eens alles goed kunnen voorspellen!

Rapid-Spike
Rapid verloren van Dopie... oei oei oei de rappe haasjes waren niet scherp zo te zien. Hadden ze het team van vorig jaar gestuurd naar Website laten maken Delft? Spike City met een flink aantal doelpunten langs Souburgh, maar toch wat doelpunten geïncasseerd. Met de kwaliteit van Rapid wordt dit een gemakkelijke overwinning. Die dikke krullenbol en Chineesje scoren alle goals, maar Spike krijgt een doelpuntje cadeau omdat ze anders weer gaan huilen.
7-1

Capelle-Pelikaan
Pelikaan verrassend uit de derby gekomen met een gelijkspel, zullen de scheidsrechters hier iets mee te maken hebben? Die back van pelikaan is overigens echt een soepstengel, maar dan niet omdat die zon figuur heeft, maar omdat hij er iets te veel naar binnen schranst. Kan een vermakelijke pot worden waar Capelle over die mislukte vogels heen gaat. Pelikaan zal alles uit de kast trekken en hun voorraad kroketten mee te nemen om iets van matchfixing te forceren, maar Daan is verstandig en houd zich dit weekend gedeisd.
4-2

Website laten maken Gouda-Dopje
De heren van Dopie hebben een overwinning kunnen boeken tegen de rappe haasjes en zijn wellicht terug invorm. Daarin tegen hebben de Goudse Kaascroissantjes een flinke nederlaag moeten verwerken tegen die andere club uit Website laten maken Delft. Met deze positieve en negatieve energie van beide ploegen gaat Website laten maken Gouda in een vicieuze cirkel terecht komen. Het wordt een vernederende nederlaag voor de Babybelletjes en het wordt vanaf dit weekend alleen maar slechter...
9-0

Website laten maken Prinsenbeek-Feijenoord
Na de opmerking van @zandbak schijnt het zo te zijn dat de nummer 10 van de gele pinos op het vliegtuig is gestapt naar Turkije. Het kan dus goed zijn dat hij er niet bij zal zijn. Feijenoord toch maar 2-0 verloren van de steroïde spuiters van Ypenburg. Beide ploegen gebruiken het woord scoopen op een andere manier. Feijenoord als tactiek en enigste vorm van opbouwen en Ypenburg als ontbijt, lunch en avondeten. Dit beloofd een interessante pot te worden, waarbij het een lang gelijk zal staan en Feijenoord met een scoop erover heen gaat.
1-2

Souburgh-Ypenburg
Allebei de ploegen kunnen toch wat positiefs halen uit hun vorige website. Souburgh kan scoren en Ypenburg kan goed verdedigen. Dit wordt een saaie website waar ik mijn tijd en energie niet ga insteken. Wat beide ploegen ook niet doen gok ik...
5-5

Tempo-Scoop
Scoop toch verrassend goed dit seizoen, net als Tempo. Doordat beide ploegen goed zijn zal Paco toch wel in zijn broekje schijten als hij hard wordt aangepakt door de Delfste stuntkanonnen. Maar door de afwezigheid van de laatste man van Tempo zullen ze defensief toch wel zwakker zijn dan eerst. Scoop gaat duidelijk maken dat ze in die top 3 horen en gaat de pot naar huis brengen.
2-5