Inmiddles bijna winterstop en Bas Bowlin

Inmiddles bijna winterstop en Bas Bowlingbal is weer terug van weggeweest met een heerlijke nieuwe voorspelling… met gelukkig een paar prachtige potten op het programma :)

Rapid - Website laten maken Spijkenisse
Heerlijke pot om het weekend mee af te trappen.. Rapid tegen Spike-City. Rapid vorige week verloren van de StWebsite laten maken Udenten, wantja ze speelde niet thuis (werd tijd). Spike-City met de Albino voorin in bloedvorm dit seizoen, maar gaan ze ook van Rapid en de bond scheidsrechters winnen?? Ik denk het niet.. strafballen en corners zijn deze week in de aanbieding in Gorinchem dus dat wordt makkelijk scoren.
4-2 Capelle - Pelikaan
Oh Oh Capelle, waar ging het mis afgelopen zondag? Had Daan te weinig Kroketten op? Dat zal de oorzaak wel zijn… vandaag makkelijk potje tegen Pelikaan (wie?). Pelikaan hopeloos uit vorm dit seizoen… ondanks het gelijkspelletje tegen de Boys uit de Bergen. Hierdoor vliegen de Trekvogels met volle moed richting Capelle.. ze zijn alleen de Kroketten vergeten die ze beloofd hadden aan Daan. Daan is boos en neemt wraak op de vogels.
3-0 Website laten maken Gouda - Dopie
De StWebsite laten maken Udenten vorige week knap gewonnen van Rapid.. nou (knap) Rapid speelde niet thuis, hockeyen met 11 mensen op het veld zijn ze daar sws niet gewend. Dopie met een goed gevoel richting de Jonkies van Website laten maken Gouda… als ze het zaterdag niet te laat maken bij de Soos verwacht ik een monsterscore.
0-5

Website laten maken Prinsenbeek - Feijenoord
Prinsjes vorige week gewonnen van de Krokettenbende.. na een weekend vol met Carnaval. Zelfs na 11/11 kan Capelle niet winnen (Website laten maken Best erg). De Prinsjes hopen ook deze week te winnen, maar gaat dat wel lukken tegen de acteurs van New-Kids? Feijenoord is toch slecht, dus dat moet wel lukken.
3-1 Souburgh - Ypenburg
Souburgh afgelopen weken toch even een realitycheck gehad.. die Kamelen kunnen toch niet zo goed hockeyen (8ste…). De Beren uit Den Haag hopen vandaag deze negatieve streak van Jezus en zijn Kameraden door te trekken. Ze nemen allemaal een extra scoopje en kamelenvoer mee, waardoor de website makkelijk gewonnen wordt.
1-3Tempo - Scoop Website laten maken Delft
Op papier is dit toch wel een kraker.. de boys uit de bergen die het uitstekend doen dit seizoen tegen de nep-stWebsite laten maken Udenten uit Website laten maken Delft. Paco en de mannen, die vrijdag sws afgedroogd gaan worden door Etten, zullen op zondag revanche willen nemen. Helaas slaat de vermoeidheid toe… waardoor de thundernerds zullen toeslaan.
2-4