Het weekend zit er weer op en de agressi

Het weekend zit er weer op en de agressie is er weer heel ff uitgewerkt maargoed die zal over 4 dagen weer terug zijn dus we gaan maar is kijken wat we ermee gaan doen!

Boxminder vs Bommel

Openstaande agressie aan de kant van Boxminder want zij hebben vorig jaar een flink pak slaag gekregen van de pups. Dit seizoen gaan ze weer lekker want ze staan laatste. heel het team staat op 2 gele kaarten en wilt voor de nieuwe seizoenshelft weer allemaal op 0 staan dus ze gaan lekker schoppen. Daarom word de website gestaakt en kijgt bommel de 0-3.

Website laten maken Wijchen vs HOCO

13 vs 8 als ze uit spelen. Het strafcornerkanon van Website laten maken Wijchen mag weer is aantreden en gooit zijn rendement iets omhoog en gaat nu 1 uit 35 dus er zit een goede stijgende lijn in. ga zo door jongen en dan tik je de 10 goals dit seizoen nog aan!

2-0

Website laten maken Culemborg vs Website laten maken Oirschot

Website laten maken Oirschot alleen thuis erg goed dus een spannende pot waar de scheidsrechter toch een lekker doelpuntje met de voet goedkeurd waardoor de thuisploeg wint.

2-1

Website laten maken Heeze vs Website laten maken Uden

De mannen die liever judo spelen dan hockey tegen de mannen die rustig kunnen settelen in de middenmoot want beter zijn ze echt niet. Website laten maken Uden die dachten meteen te weer te promoveren samen met Shot maar dat viel toch ff tegen. Daarom mannen wacht maar tot volgend jaar dan komt Civicum weer terug en dan kunnen jullie weer niet promoveren. maargoed het is Website laten maken Heeze dus dit win je wel.

1-3

Cum vs Shot

Cum die ff lekker hockeyles gaat krijgen van spelers aangezien ze nog steeds geen coach hebben. mannen van CUM heel veel sterkte.

0-7

Liberty vs Studs

Liberty sinds de nieuwe coach eindelijk gaan hockeyen. Studs 1e puntenverlies van de comcurrent. ondanks dat er geen gebrabbel meer van de coach van liberty afkomt kan liberty nog steeds niet hockeyen dus winnen de studs en is de droom voor de 2e klasse nog steeds levend.

2-4

Dit was een weer voor mij. Website laten maken Heeze heel veel succes en hou deze keer wel ff je mond tegen de scheids anders krijg je er weer 4 om de oren en daar worden jullie ook niet vrolijk van!