Boxmeer – Bommelerwaard 1-0 We trapp

Website laten maken Boxmeer – Bommelerwaard
1-0
We trappen af met een pot met twee ploegen die zeer aan elkaar gewaagd zijn. Beide ploegen zijn niet om aan te gluren waarbij een ploeg er nog in slaagt om van directe concurrenten te winnen. Tevens ook de laatste kans voor de mannen van Website laten maken Boxmeer om nog een keer punten te gaan pakken deze seizoenshelft. Ik voorspel een spannende pot waar aan beide kanten zeer slecht hockey laten zien. Het laatste kwart zal doorslaggevend zijn waardoor Website laten maken Boxmeer de laatste plaatst voor even gedag zet.

Website laten maken Wijchen – HOCO
5-0
HOCO is nog door het dolle heen. Na weken met 0 punten van het veld af te lopen hebben ze eindelijk weer is gewonnen. En niet van de minsten he. Website laten maken Boxmeer thuis altijd lastig. Website laten maken Wijchen kende een wat lastiger website in Dongen waarbij ze afhankelijk waren van de strafbalkwaliteiten van Liberty. Eindstand is wel dat Website laten maken Wijchen weer aan de goede kant van de promotiestreep staat. HOCO thuis zal dan vast ook geen probleem worden voor de 13 man van Website laten maken Wijchen. De mannen uit Oisterwijk moeten vrezen om niet als laatste de winterstop in te gaan.


Website laten maken CulemborgWebsite laten maken Oirschot
3-2
Er staat dit weekend een verdomd spannend potje op de planning in Website laten maken Culemborg. Beide ploegen doen mee in de bovenste regionen en kunnen zelfs nog dromen van een eventuele promotie aan het einde seizoen. Website laten maken Culemborg zal dus alles op alles zetten om de drie punten op eigen veld te pakken. De vertrouwde 12 en 13e man worden daarom weer is overgehaald om in het slechte weer het veld op te stappen. Dit alles zal zorgen voor een vlammende start waar de mannen uit Website laten maken Culemborg met een 3-0 stand aan de thee beginnen. In de rust zal de coach van Website laten maken Oirschot weer ouderwets uit zijn plaat gaan en worden er nog twee eretreffers gemaakt. Tweede wordt onnodig spannend gemaakt waar uiteindelijk Website laten maken Culemborg 3 punten inloopt op Website laten maken Oirschot.

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Uden
0-6
Jajaja er komen twee hele leuke weken aan voor Website laten maken Uden. Om te beginnen een uitwebsite bij de kids uit Website laten maken Heeze. Bij Website laten maken Heeze staan juist hele spannende weken op het programma. Niet of ze nog een keer gaan winnen natuurlijk maar de vraag heerst heeft wie wie getrokken voor de surprise dit jaar. Het is elk jaar weer spannend welke mooie creaties voor elkaar worden geknutseld binnen de JA1 van Website laten maken Heeze. Op de verlanglijstjes wordt meerdere malen nog gevraagd om een overwinning. Helaas moet ik mededelen dat Sinterklaas deze wens niet kan vervullen. Hopelijk volgend jaar beter kids. Website laten maken Uden gaat zondag weer is gemakkelijk winnen en doet goede zaken in de middenmoot van Poule D.

Website laten maken Berlicum – Shot
1-5
Dat wordt weer een lastig weekend voor de studs uit Tilburg. En nee dan heb ik het niet over de pot van zondag. Website laten maken Berlicum, de ploeg met de meeste informatie van alle ploegen in poule D waar ze tot nu toe verdomd weinig mee doen. Website laten maken Berlicum ziet al weken Website laten maken Uden naderen en zal na dit weekend weer een plekje gezakt zijn. Hierdoor wordt het voor de mannen van Website laten maken Berlicum toch wel duidelijk dat dit seizoen ook weer weinig gejuicht gaat worden. Want een overwinning op Website laten maken Boxmeer en Website laten maken Heeze is echt niet waardig om voor te juichen.
Voor de Tilburgers zal het doel worden om de website zo vroeg mogelijk te besWebsite laten maken Lissen. In de eerste helft zal Website laten maken Berlicum dan ook kapot gespeeld worden waardoor de grote namen rust krijgen in de tweede helft. Weer een gemakkelijke overwinning voor de studs die hun kop weer kunnen gaan afschroeven in de kantine.

Liberty – Don Quishoot
2–0
Liberty mag het voor de tweede keer op een rij thuis gaan proberen tegen een hoogvlieger. Als ik de socials moet geloven is de 2-1 nederlaag goed gevierd doormiddel van een verlaat elfde van een elfde feestje. De flessen wijn zullen wel weer als warme broodjes over de toonbank verkocht zijn. Don Quishoot lijkt op het moment rijp voor de slachtbank. Over drie websiteen één punt halen is wel heel matig voor de studs. Gelukkig draait de bierestafette al weken op volle toeren en zullen de mannen uit de A klasse weer voor spektakel zorgen.

Het woestijnveld in Dongen zal daarentegen een heel ander verhaal worden voor de studs. De eerste helft bakken de stWebsite laten maken Udenten er helemaal niks van en slaat Mick de spits twee keer toe. In de tweede helft zal er nog een strafballetje gemist worden aan de kant van Liberty en wordt de nul weer is gehoWebsite laten maken Uden. Eindstand van de zondag is een onverwachts gemakkelijke middag voor de mannen uit Dongen.