Goedemorgen heren, vorige week wat probl

Goedemorgen heren, vorige week wat problemen gehad met het forum, maar hier de voorspelling van deze zondag.

Rapid - Website laten maken Spijkenisse
Ik heb even de bond gebeld en het schijnt dat deze website in de 4e klasse al een lachertje was. Nu beide teams een klasse hoger, een hockeyend vermogen van een stel rolstoelers, spannend zal het dus niet worden.

De brugpiepers hebben het afgelopen zondag flink verzaakt tegen de feuten. Hier wordt het maar weer eens duidelijk dat de kanarie zuigers het niet op eigen houtje kunnen.

De lozers uit het net niet 010 hebben een prima paar weken achter de rug en zullen ook dit weekend weer vol voor de overwinning gaan.

De geblondeerde flikkerlikker weet in het eerste kwart er meteen 2 in te leggen. De mannen in het geel geloven niet wat HUN team overkomt en geven een rits aan corners cadeau, mannen.. Sinterklaas is pas over 3 weken.
4-2

Capelle - Pelikaan
Pelikaan pakt puntjes van Tempo? Gelukkig houdt Capelle het wel normaal en verliezen ze keurig van Website laten maken Prinsenbeek.

Zo kijkend naar vorige week lijkt deze website me al gespeeld voordat het begonnen is.

Pelikaan doet vaak hetzelfde in het veld, maar het blijkt genoeg tegen Capelle. Er moet wel gezegd worden dat Daan is afgestapt van de bittergarnituur. Deze keer is het zalm voor de website. Maarja, dat moet je natuurlijk niet frituren, dus ook deze website gaat niks worden.
2-6

Website laten maken Gouda - Dopie
Dit zijn toch de verrassingswebsiteen waar je het voor doet.
In deze poule zijn al vaker gekke dingen gebeurd. Zowel de kaasfonduers als de stWebsite laten maken Udenten hebben elkaar vorige week al bezig kunnen zien, maar Dopie was duidelijk niet onder de indruk.

5-0 verliezen van 2de rangs stWebsite laten maken Udenten? Matig.
Dopie zelf, de nachtegaaltjes van de competitie doen goede zaken tegen de nummer 1. Dat rapid kan je ook wel afschrijven nu ...

Kan Dopie het ook tegen Website laten maken Gouda? We gaan zien wat het resultaat is van WO tegen VWO.

Website laten maken Gouda wordt bang van alle volwassenen bij de line-up en krijgen performance angst.
1-5

Website laten maken Prinsenbeek - Feijenoord
De prinsjes mogen thuis de hekkensluiter van de competitie ontvangen.

De mannen uit Website laten maken Prinsenbeek doen het prima voor een middenmoter. De top 3 wordt het niet en voor degradatie hebben zich al andere kandidaten aangemeld.

Feijenoord zit daarentegen hartstikke goed in de flow en zet prima prestaties neer.. voor in de 4e klasse. Nee dat is niet helemaal waar, zelfs daar zullen ze te slecht voor zijn.

Dit wordt een makkelijk potje voor de prinsjes.
3-1

Souburgh - Ypenburg
Allebei een schandalig weekend achter de rug.
7-4 verliezen van die spijkerkneuzen? Ooh wacht, Website laten maken Spijkenisse speelde thuis. En dan niet alleen de tegenstander naaien tijdens, maar ook na de website door minder bier te verstrekken aan de tegenpartij? Een laffe vertoning zowel op als naast het veld...

Ypenburg wat ternauwernood wint van Feijenoord? Hoe gebeuren dit soort websiteen? Den-Haag - Rotterdam was misschien toch een pittigere ontmoeting dan velen dachten.

Souburg moet misschien toch weer eens proberen te winnen, want zo wordt het een beetje eentonig.

Enfin, Souburgh probeert het leuk en doen hun Website laten maken Best in de eerste helft, maar het heeft geen zin meer.
1-3

Tempo - Scoop Website laten maken Delft
Jannes, heuuui!!! Je mag het deze week met je teampie opnemen tegen de nepstWebsite laten maken Udentjes jonge, leuk hè.

Tempo staat een paar punten onder de brugpiepers en willen vóór het einde van de competitie deze koppositie overnemen. Met 2 eenvoudige tegenstanders op de agenda moet dat geen probleem zijn.

Scoop heeft afgelopen weekend hockeyles gegeven aan Website laten maken Gouda jong heren 1. De nepstWebsite laten maken Udenten staan een aantal prima potten te spelen.

Echter is tempo van ander kaliber en dat zal al snel duidelijk worden. De coach van Tempo heeft, sterspeler van de competitie, Jannes in de spits gezet en die zet de doelpuntenkraan eens open.

Easy win voor de mannen van Hills on Zoom
5-1