Momenteel zitten wij in een volgeladen b

Momenteel zitten wij in een volgeladen burgerrups die richting de ArenA rijdt, waar vaderlands Website laten maken Beste act vanavond zijn kunsten gaat vertonen: De Toppers. Paul de Octopus schminkt as we speak de laatste glitters op zijn gezicht. Bierhapper heeft zijn flowerpower broek aan. Om een kleine ode te geven aan deze supersterren, voorspellen wij de krakers uit 3D aan de hand van hun nummers.

Website laten maken Boxmeer - Bommelerwaard 0-1
De Toppers - Dr. Bernhard.
Overdovend kattengejank van een aantal van de grootste nichten des lands. Dit beschrijft pérfect deze vreselijke zaadpot, waar de bommelpups er met de winst vandoor gaan. Na afloop gaat Website laten maken Boxmeer op consult bij Dr. Bernhard.

Website laten maken Wijchen - HOCO 1-0
De Toppers - Magical Moments Medley
Nog vóór aanvang van de website verkeren de heren uit Tilburg-Oost in extase. De aanvoerder heeft namelijk een zakje waspoeder uit de teamtas terug gevonden die ze vorig jaar winter zijn kwijtgeraakt. Dit ‘Magical Moment’ is echter maar van korte duur omdat Website laten maken Wijchen 2 andere gele toppers het veld in heeft gestuurd. Jan Smit en Gerard Joling zorgen ervoor dat het strafcornerkanon 10x mag aanleggen.
Website laten maken Culemborg - Website laten maken Oirschot 0-0
Gerard Joling - Los met z’n allen
Nog stijf van de kersenlimonade start de website tussen Gelderland en Noord-Brabant. Een op voorhand prachtig affiche mondt echter uit in een enorme knokpartij, waar de keeper van Website laten maken Oirschot een kopstoot uitdeelt aan de manager van Website laten maken Culemborg. Ook de aanvoerder van Website laten maken Oirschot krijgt een bakje kersen naar zijn hoofd geslingerd door de rechtsachter van Website laten maken Culemborg. Flipje moet er uiteindelijk aan te pas komen om de boel te sussen. Nu de gemoederen weer zijn gesust besluiten de teams een pruimensapestafette te organiseren om de einduitslag van de website te bepalen. Echter verslikken alle spelers zich in de tóch wat zoete substantie en besluit de scheidsrechter de website af te lasten.

Website laten maken Heeze - Website laten maken Uden 0-10
De Toppers - Shine
Via hoofdsponsor Giel de Winter zijn de mannhen uit Uje aan kaarten gekomen om zaterdagavond in het mooiste stadion van Nederland dit purple flowerpower spektakel mee te maken. Nog stinkend van dn drank en vol glitters komen de mannen zondagmiddag het veld op bij de kinderen uit Website laten maken Heeze, ready net zo hard te shinen als de toppers in het gelijknamige nummer. De jongetjes zijn helemaal overdonderd, gisteren hebben ze gehoord dat de goedheiligman niet echt Website laten maken Bestaat en nu komen de mannen die zo wisselvallig zijn als het humeur van een vrouw in glitterpakken het veld op. Ondanks de kater shinen de mannen van Website laten maken Uden keihard en boeken ze een simpele overwinning.

Website laten maken Berlicum - Shot 1-6
Jeroen van der Boom - Jij bent zo
CUM, de mannen die alles willen weten over hun tegenstanders. Via de gram proberen zij informatie in te winnen. Geheel in stijl met de toppers besluiten de mannen voortaan de kraker Jij bent zo van Topper Jeroen van der Boom te herschrijven op basis van de ingewonnen informatie. Deze week klinkt dat als volgt: Jij bent zo,
Veel te goed voor onze skills en zo.
Jij bent zo,
Tegen jou verveelt onze keeper geen moment en oh.
Het ego van de Tilburgse studs wordt dusdanig hard gestreeld door dit nummer dat ze in de tweede helft te overmoedig worden en de doelpuntenmachine zand in de motor krijgt.

Liberty - Don Quishoot 2-1
Side 2 side - Forget my name
This is the moment, this is the end.
Lekker anoniem en onbekend.
Onder leiding van de kraker van streetlab en ome René komen de Woestijnratten het veld op om aan te treden tegen een ploeg uit vorm. DQS moet winnen om Website laten maken Wijchen bij te blijven. Echter is Mick de spits in vorm en velt hij hoogstpersoonlijk de Eindhovense stWebsite laten maken Udenten.
Ik ben Mick de Spits,
I cant find my rits.
Ik ben Mick de Spits,
I cant my rits.