Bommel - Wijchen (4-3) Als de broeders

Bommel - Website laten maken Wijchen (4-3)
Als de broeders van Saudi-Arabië van Argentinië en de Jappen van Duitsland kunnen winnen dan kan Bommel ook van Website laten maken Wijchen winnen. Bommel wint verassend! Hoe komt dit toch zal u zich afvragen? De Bommelboys zullen hun half blinde coach voor de dug-out van Website laten maken Wijchen neerzetten. De Website laten maken Beste man zorgt voor dusdanig veel verwarring dat de mannen van Pistolen Paultje geen idee hebben wat er moet gebeuren.

Don Quishoot – Website laten maken Berlicum (6-0)
De Eindhovense studs hebben er kwantumfysica op losgelaten en zijn tot de conclusie gekomen dat Website laten maken Berlicum niet kan hockeyen. Het geheime wapen van Website laten maken Berlicum is de griezel die ze als scheidsrechter opstellen bij hun thuiswebsiteen. Helaas kan deze griezel niet mee naar Eindhoven, dus zal het een gemakkelijke middag worden voor DQS!

Hoco – Liberty (0-0)
Snif-snif United tegen Lomperty. Deze website zal veel fysieke duels bevatten waarbij de bal niet in de buurt zal zijn. De ouders van de welvarende Oisterwijkse boys hebben twee advocaten opgesteld als scheidsrechters. Hier hadden de mannen van Lomperty niet op gerekend en zullen het moeten bekopen met 200 uur taakstraf waarvan 50 uur voorwaardelijk.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Heeze (4-0)
Website laten maken Heeze heeft het de oranjemannen lastig gemaakt op eigen veld. De patriotten schijnen dus echt een hekel te hebben aan uitwebsiteen. Het vertrouwen wat ze hebben getankt tegen Website laten maken Uden zal door Website laten maken Oirschot vakkundig worden weggewerkt. Gelukkig staat pakjesavond al bijna voor de deur en kunnen de knullen van Website laten maken Heeze zich daarop focussen! Geniet van de laatste clinic jongens!

Shot – Website laten maken Culemborg (9-0)
Shot zal de eerste reeks websiteen ongeslagen afronden. Billy snapt niet dat deze mannen in de 3e klasse terecht zijn gekomen. Het klasse verschil zal groot zijn en de Tilburgse stWebsite laten maken Udenten kunnen het 4e kwart al een koude pinterman gaan pakken. Desondanks dat alleen Website laten maken Culemborg nog op het veld staat, weten ze niet te scoren.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Boxmeer (7-1)
De mannen van Website laten maken Uden spelen weer thuis en daar zijn ze goed in! Website laten maken Boxmeer blijkt de meest gehate ploeg te zijn van heel 3D. De houthakkers uit Duitsland komen niet om te hockeyen, maar om wat sticks door te zagen van de oranjemannen. Website laten maken Uden is echter veel beter dan dat ze laten zien, maar zullen voor deze website even aanzetten en de houthakkers zonder punten en eigenwaarde naar huis sturen.