Op je hoogtepunt moet je stoppen. Vandaa

Op je hoogtepunt moet je stoppen. Vandaar dat ik weken afwezig ben geweest nadat al mijn voorspellingen waren uitgekomen, inclusief het ontslag van den trainert van Liberty. Aangezien velen mijn kennis en kunde op dit forum kennelijk bijzonder hebben gemist en van mijlen en ver verzocht werd het toetsenbord weer aan te sluiten, kan ik mijn fans natuurlijk niet blijven teleurstellen. Aangezien ik de freelance contracten van mijn luistervinkjes vakkundig verscheurd heb, zal ik het ditmaal wel op eigen kracht moeten doen.

Bommel - Website laten maken Wijchen
Wat een heerlijke website om mee te beginnen. Na dit potje is 1 ding meer dan welkom, de winterstop. Menig toeschouwer heeft zichzelf bij elkaar geraapt om nog één keer in 2022 de Pups aan te moedigen. Een dag in het leven van de supporters die ze nooit meer terug krijgen..
Samenvattend kan de eerste seizoenshelft van Website laten maken Wijchen als buitengewoon effectief worden Website laten maken Bestempeld. Twee moeilijke uitwebsiteen gelijk gespeeld en thuis verloren van de koplopert. Erg knap, zeker voor een team dat het vrijwel alleen van de corner moet hebben!
2-4

Don Quishoot - Website laten maken Berlicum
De studs willen de fysieke mannen van Beerlicum nog eenmaal van de mat spelen en zo vast te wennen aan de gemiddelde cijfers die de studs gaan behalen in de tentamenweek. Het wordt zeker geen moeilijk potje voor de stucobaasjes uit 040. Ik voorspel dat de mannen van Beerlicum, iig één helft, niemand op het veld heeft met een thermo shirt. Pas wanneer zicht op resultaat uit blijft, zal de kou voelbaar worden. Maar onthoud: De beer likt zijn beerkens totdat het beren zijn.
7-0

Hoco - Liberty
Blijkt dit dan het nieuwe Website laten maken Heeze-Boxminder te zijn? Natuurlijk niet, al is het alleen al omdat de ballen van deze mannen wel al zijn ingedaald én zij zelf mogen besWebsite laten maken Lissen hoeveel lijntjes er op zondag getrokken worden. Qua hockey zijn er wel enige gelijkenissen. Het luistervinkje heeft alles uit de kast getrokken om de plaatselijke luchtverkeersleiders van de Gilze-Rijen AirForce Base eenmalig naar Tilburg Oost te verplaatsen. Er kan dus vrij, veilig en veelvuldig gebruik gemaakt worden van de hoge bal mannen! Nadat de bal 70 minuten de grond niet heeft aangeraakt, blijkt dat de bal de middenstip niet heeft verlaten.
0-0

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Heeze
Één ding is zeker, de uitslag van dit potje wordt maar door 1 team bepaald. Zijn de mannen bereidt om gas te geven of gaan ze de jonkies uit Limburg Noord sparen? Website laten maken Oirschot staat te laag, Website laten maken Heeze staat te hoog. Man man man, wat is de degradant uit de tweede klasse diep gezonken zeg. Normaliter zou je grof geld moeten betalen voor mijn goede adviezen, maar deze krijgen jullie voor niets! Gewoon heel jullie team uitschrijven bij de KNHB, half jaartje jezelf gaan ontdekken in Thailand en volgend jaar opnieuw proberen mannen.
10-0

SHOT - Website laten maken Culemborg
Website laten maken Culemborg mag bij uitstek de verrassing van de eerste seizoenshelft genoemd worden. In een competitie met drie degradanten uit de 2e klasse, als promovendus, knap als 6e de winterstop in gaan. Laat die trots zondag de pret niet drukken mannen! Er staat namelijk in de eerste seizoenshelft geen maat op SHOT. Al zullen in de 2e seizoenshelft de moeilijkste potjes nog moeten volgen. Meest prangende vraag dit weekend: behaalt de eerste cornerman 50% rendement over zijn push in de gehele eerste seizoenshelft? Wie zal het zeggen!
6-1

Website laten maken Uden - Website laten maken Boxmeer
Website laten maken Uden heeft heel wat onnodige punten laten liggen en had zelfs moeite met punten op te halen tegen de G-hockeyers uit Limburg Noord. Jullie zijn veel beter dan dat mannen, laat dat nou een keer zien. Boxminder is daar écht de ideale tegenstander voor! Overigens wachten de mannen in het wit nog altijd op het moment dat de oranje shirts door de tere kinderhandjes in Bangladesh zijn gemaakt. In mijn tijd werkten ze tenminste nog door.. Hoe dan ook, stiekem hoopt heel deze klasse dat de incest mannen uit Duitsland de deksel op de neus krijgen. Hopelijk mogen ze na dit weekend weer met Website laten maken Heeze de onderste contreien bezetten, net zoals hullie voorouders met Nederland deden. Er zijn maar drie dagen voor nodig om dat voor elkaar te krijgen.
1940-5