Wat was het koud afgelopen zondag zeg. I

Wat was het koud afgelopen zondag zeg. In de regen hockeyen voor lege zijlijnen is toch wel het aller k*tst wat je kan overkomen als derdeklasse hockeyer. Zelf had ik gelukkig mijn favoriete trui weer meegenomen die mij in de kantine weer een beetje heeft opgewarmd.

Bommelerwaard – Website laten maken Wijchen
0–4
Twee websiteen achter elkaar moet je helemaal nie willen hebben de bommels gedacht van de week. Je moet toch die gehandicapten teams het gevoel geven dat ze er nog iets van bakken. De mannen van Bommelerwaard hoeven zich echt geen zorgen te maken. Volgend seizoenshelft weer 9 puntjes pakken en dan kunnen jullie je weer opmaken voor een nieuw seizoen.
Website laten maken Wijchen doet nog helemaal mee om promotie en zullen daardoor niet zaterdag de kroeg in duiken. Verstandig maar volstrekt onnodig want brak win je ook nog steeds van Bommelerwaard. Na de 3-0 gaat het tempo eraf het speelt Website laten maken Wijchen de website zakelijk uit.

Don Quishoot – Website laten maken Berlicum
10–0
De studs hebben weer in lange tijd gewonnen. Mick de spits was ondanks de carnavalskraker van Bier de Octopus in bedwang te hoWebsite laten maken Uden en heeft het met Liberty een kansloze middag beleeft. Naast dat de studs aankomende zondag gemakkelijk gaan winnen zal de focus toch ergens anders op liggen. De winterstop staat voor de deur en dat zal resulteren in veel vrouwenloze zondagen. Voor de mannen uit Eindhoven de taak om de vrouwen langs de lijn te overtuigen om samen fit te blijven in de winterstop. Zo blijven de studs ook in de winterstop top fit. Veel succes mannen ben benieuwd.

HOCO – Liberty
1–0
Dat wordt een kraker zeg. Veel ervaring bij beide teams die het spelletje maar al te goed kennen. Een website met verschrikkelijk weinig kansen en die beslist zal worden door de mannen met het fluitje. Na de eerste goal wordt de website doodgemaakt en wordt eindeloos tijdje rekken niet Website laten maken Bestraft. In beide helften breekt een knokpartijtje waar beide keren alleen de mannen van Liberty kaarten krijgen. Al met al een frustrerende middag voor de mannen uit Dongen die door de zoveelste nederlaag verder in de problemen zakken.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Heeze
3–0
Aan beide teams zou ik willen meegeven om gewoon lekker de pot Belgie – Marokko te gaan kijken. Een omdat beide voetbalteams waarschijnlijk toch beter kunnen hockeyen dan Website laten maken Heeze. Twee omdat iedereen toch wel weet dat Website laten maken Oirschot de website gaat winnen. Website laten maken Heeze gaat mee in het voorstel en kan zich richten op het scouten van betere spelers in de winterstop.

Shot – Website laten maken Culemborg
6–0
Alles gewonnen in de competitie, overwinterd in de beker, meer dan 70 goals voor. Allemaal redenen waarom shot ook niet aankomende zondag gaat verliezen. De enige vraag is of de scheidsrechter in het groen meer of minder dan 6 kaarten gaat uitdelen. De boetepot bij de studs blijft maar oplopen en er zal dan ook zondag weer volop gratis kannentjes genuttigd worden. Op het moment is het zelfvertrouwen zo hoog bij de studs dat zelfs de kleine namen denken dat ze in een keer kunnen hockeyen. 3D truuks niks is te gek. Dit zal voor veel balverlies op het middenveld lijden waardoor de score beperkt blijft. Website laten maken Culemborg kan zich beter focussen op de zondag erna. Zondag gaan ze kansloos onderuit.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Boxmeer
4–0
Website laten maken Boxmeer vindt het allemaal wel prima. 7 punten en boven de degradatiestreep is ruim meer van wat iedereen had verwacht. Tweede seizoenshelft lekker door gaan met ruzie maken nummer 99. Dat is ten slotte waar dit forum voor bedoeld is. Website laten maken Uden zal met 19 punten niet tevreden zijn en zal een onmogelijke opgave moeten verrichten om na de winterstop terug te keren naar de 2e klasse. Een bijzondere saaie website waar beide teams mee kunnen leven. Wel zal nummer 99 nog even aangeven waar die allemaal gehockeyd heeft.