Na de succesvolle collab van vorig week

Na de succesvolle collab van vorig week met collega de Bierhapper is Paul weer terug met een nieuwe solo voorspelling. Deze week vrij veel sneue en nietszeggende zaadpotten. Ik raad u allen dan ook aan om gewoon lekker thuis te blijven zondag en Belgiƫ-Marokko te gaan kijken.

Bommel - Website laten maken Wijchen 1-6
Woef, Woef, Waf! Het zijn de bommelpups blaffend op zondag in de wei. Afgelopen zondag zijn de mannen op schandalige wijze in het kontje vernederd door het G-team van west Duitsland. Tijd voor revanche denken de pups. Maar helaas, blaffende bijten niet en Website laten maken Wijchen gaat met een promotieplek op zak de winterslaap tegemoet.

Don Quishoot - Website laten maken Berlicum 8-1
De nerds moeten in de 2de seizoenshelft aan de bak. In de topwebsiteen konden de mannen te vaak het verschil niet maken en zodoende kijken zij nu tegen een schamele 3de plek aan. Qua potentie ziet Paultje deze ploeg wel 2de worden. Advies van Paul voor de heren: Iets meer omgeven door lekkere vrouwen, iets minder janken, iets minder studeren en iets meer gwn hockeyen tijdens websiteen ipv anti-hockey speulen. Aankomende zondag moet voor DQ echter geen probleem zijn. De bordeauxrode mannen van de meeste troosteloze hockeyclub van Nederland staan op een leuke plek maar kunnen er niet heel veel van. Bij een 8-0 stand zet Website laten maken Berlicum de scoopert op onbegrijpelijke reden weer voorin en door de verwarring zien de mannen van DQ een balletje door de verdediging in het eigen netje vliegen.

Hoco - Liberty 1-3
Alarmfase 1 in Dongen! Het vaandelteam bevindt zich in zwaar weer nu de ploeg bivakkeert op een degradatieplaats. Deze 6 puntenwebsite is van dusdanig groot belang, dat het Website laten maken Bestuur van de woestijnratten ingrijpt. Om achterin voor wat meer zekerheid te zorgen, vliegt het Website laten maken Bestuur oud inwoner Nick Olij in om het doel te verdedigen. Ook besluiten het Website laten maken Bestuur in de grote stad op zoek te gaan naar wat stimulerende middelen voor hun manschappen om zo op gelijk aan Hoco aan de afsnuif te versnuiven. Mick de spits verschijnt net zo strak als MDMarco van Basten aan de afslag krijgt het hierdoor dusdanig op zijn heupen dat hij driemaal de bal over het lijntje snuift.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Heeze 100-0
Tja, Website laten maken Heeze, Website laten maken Heeze, Website laten maken Heeze. Wat moeten we er nog van zeggen? Tegen het meest degelijke team van 3D weten de jongetjes van Website laten maken Heeze voor een nieuw dieptepunt te zorgen. De hele website denken de jongens dat zwarte piet langs de lijn staat bij Website laten maken Oirschot. Hierdoor zijn de jongens veel te veel bezig met hun tekeningen, worteltjes en verlanglijstjes te over handigen dat ze kei en keihard op hun broek krijgen.

Shot - Website laten maken Culemborg 9-0
Shot gaat als winterkampioen met een straatlengte voorsprong op de concurrentie de winterstop tegemoet. De mannen zijn ook voor de mannen uit Kuilenburg veel te sterk en gaan in de tweede helft experimenteren. Dit levert nog een paar hele leuke acties op vanuit de trukendoos van nummer 17. Ook de trukendoos van Langnek 5 achterin gaat open en dit levert nog wat corners op voor Website laten maken Culemborg. Echter kan ook Website laten maken Culemborg er vrij weinig op en dat gaat ze ook deze website pijnlijk opbreken.

Website laten maken Uden - Website laten maken Boxmeer 6-0
Website laten maken Uden afgelopen week keihard door de ondergrens gezakt. In de winterstop gaat Giel de Winter bellen met Truus van Gaal, om de tulpengeneraal over te halen Website laten maken Uden naar promotie te coachen. Louis gaat na een lange onderhandeling en wat wippies met Truus overstag en besluit toe te zeggen. Via een videoverbinding met Qatar schreeuwt Louis het andere oranje naar een simpele overwinning op de meest gehate ploeg uit 3D.