Dopie - Tempo Dit zijn de krakers waar

Dopie - Tempo
Dit zijn de krakers waar de hele poule op wacht.
Tempo heeft het voordeel van een beter team, maar onderschat het stroperige zandbakkie van Website laten maken Delft niet.
Beide teams hebben zowel positieve als negatieve verassingen laten zien in de afgelopen website dus welke kant het nu op gaat vallen? Niemand die het weet.

Zodra Tempo eenmaal de weg heeft gevonden in het stWebsite laten maken Udentenparkje nemen ze per ongeluk de verkeerde afslag en staan ze opeens op het veld van Scoop. Na het spelen van een kwart hebben ze eindelijk door dat ze op het verkeerde veld staan en schuiven ze terug naar de stroophoop van Dopie.

Omdat de website eigenlijk opnieuw moet beginnen, start Dopie weer met het zingen van een jodel versie van Antoons volkslied en iedereen barst spontaan in janken uit. Jannes is er zelfs zo klaar mee dat hij de bal te vroeg uitneemt en de 0-1 scoort. De bonds waren nog bezig met het lezen van de spelregels en hebben niks gezien, de goal mag blijven staan.

Na een valse start begint Dopie dan toch maar een poging te doen tot winnen en inderdaad, na de 100ste scoop valt de bal eindelijk een keer goed en daar is de 1-1. 5 minuten voor tijd krijgt een onbepaald individu met anger management issues van Tempo een rode waas voor ogen en vloert zowel de scheids als de verdediger van Dopie. Dat verdient een rode kaart en Dopie maakt dankbaar gebruik van dit misstapje en scoort de 2-1. Tempo stuurt nog een mailtje naar de KNHB wegens gehoorschade, maar het mag niet baten. Dopie pakt 3 punten.
2-1

Feijenoord- Souburgh
De rotondeschoffelaars tegen scooterboys, dit wordt me er eentje. Deze website kunnen we net zo goed een 70 minuten durende tokkie bijeenkomst onder begeleiding van 2 net niet trompettisten noemen.

Beide teams doen het bijzonder slecht en gaan vol voor de degradatie. Echter is het nog de vraag wie er in deze challenge aan het langste eind gaat trekken.

De bijstandstrekkers spelen thuis, die beginnen dus met een voorsprong. Aangezien een aantal scooters van de inteelt kamelen het niet gehaald heeft tot aan roffa, staan ze nog maar met 6 man te spelen.
2-0

Pelikaan - Website laten maken Prinsenbeek
De low flying birds mogen deze zondag tegen de prinsjes tekeergaan.

De mannetjes uit Roosendaal hebben een goede streak te pakken met de laatste 3 potten gelijk te spelen tegen toch wel echt slechte tegenstanders. Binnen 2 jaar van de 2e naar de 4e klasse zou wel een stunt zijn. Gelukkig zijn jullie het enige team wat dit waar kan maken.

De prinsjes weten de afgelopen tijd lekker wisselvallig te spelen. Aan de tegenstanders zullen het niet liggen, want niemand kan hockeyen in de 3e klasse. Na deze week hard getraind te hebben, zowel hockey technisch als kracht, zullen ze helemaal klaar voor de laatste pot van dit jaar zijn.

Voor beide teams is dit een belangrijke website om nog enige aansluiting met de middenmoot te behoWebsite laten maken Uden. Helaas hebben ze beide het hockeyend vermogen van een stel Benjamins, spannend zal het dus niet worden.
0-6

Scoop - Capelle
Dit zou gezien de stand niet een hele speciale website moeten zijn, maar in deze poule is niets zeker.
Scoop wat vorige week een bijzonder waardige tegenstander voor Tempo bleek te zijn en Capelle wat zowaar weer een punt weet te pakken.
Na het teleurstellende resultaat voor Scoop zijn de kids erg gebrand op 3 punten. Capelle wat nog in de euforie van vorig weekend is blijven hangen, is totaal niet klaar voor deze website.

Als beloning voor het gelijkspel heeft elke speler van Capelle een gloednieuwe airfryer gekregen in het vervroegde kerstpakket. De helft van het team was echter niet snugger genoeg om zich te realiseren dat er dan geen frituurolie in kan. Met 4 ontplofte en 5 uitgebrande airfryers blijven er nog maar een paar over. Foutjes kunnen gemaakt worden, op het veld evenveel als buiten het veld.

Scoop start scherp er boort gelijk 4 goals achter de keeper van Capelle. Deze geven het al vrij snel op en staan na de derde kwart al met 6-0 achter. Dan realiseert Capelle zich opeens wat de beloning voor een gelijkspel deze keer zou zijn. Een eigen snackbar voor het team. Met hernieuwde kracht beginnen ze aan het laatste kwart en zowaar vliegen er nog 3 goals in, maar het blijkt niet genoeg te zijn.
6-3

Website laten maken Spijkenisse - Website laten maken Gouda
Ik weet simpelweg niet waar ik moet beginnen met deze website. Mogen we dit nog hockey noemen of is spelen tegen Spike town eerder een vechtpartij met net ontsnapte gevangenen. Uit statistieken is gebleken dat sinds Website laten maken Spijkenisse naar de derde klasse is gepromoveerd het blessureleed vertienvoudigd is. Klaar met al die rekensommen, het moet nog wel te begrijpen zijn voor de leden van het bajes team.

Website laten maken Gouda heeft net een keurig resultaat tegen Dopie neergezet en dat merken ze nog in de benen. Dat zorgt voor een stroeve start en ja hoor daar gaan we, blessure 1 en 2 in minuut 3 en 4 zijn al weer gevallen. Website laten maken Spijkenisse scoort daarom ook de eerste goal. Mooi corner gaat er hard in en de keeper van Website laten maken Gouda staat even de verkeerde kant op te kijken. In helft 2 wordt het pas echt spannend want ook Website laten maken Gouda haalt een corner. Website laten maken Spijkenisse komt zo hard uitlopen dat ze per ongeluk voorbij het 1ste koppeltje lopen. Het is vrij schieten voor Website laten maken Gouda en daar is de 1-1.

De bonds fluit net iets te eerlijk dus er wordt even een geel shirtje gewisseld aan de zijlijn. In kwart 4 staat opeens de voorzitter van de bar comissie te fluiten en corner na corner wordt gegeven aan Website laten maken Spijkenisse. Op goed geluk valt er 1 in, 2-1. In de laatste minuut doet de nummer 10 van Website laten maken Gouda nog een solo vanaf de achterlijn en scoort. Website laten maken Gouda en Website laten maken Spijkenisse delen de punten.

Degradatie dreigt steeds minder voor Website laten maken Gouda en Website laten maken Spijkenisse overwinterd in het linker rijtje. Proficiat heren
2-2

Ypenburg - Rapid
De doorgesnoven krachtpatsers uit Den Haag mogen de brugpiepers weer eens op het veld treffen.

De strongman deelnemers hebben in de bekers de trieste brugpiepertjes al eens een keer laten huilen. Zelfs die dikke krullenbol was niet opgewassen tegen de snuiftechnieken van de Vinex Hagenezen. Afgelopen week hebben ze een anders snuifprogramma gekregen en zullen dus vol voor de overwinning gaan.

De brugpiepers hebben net hun tel diploma gehaald en zorgen ervoor dat hun uitslagen altijd op één handje te tellen zijn. Anders is de uitslag moeilijk te vertellen tegen papa en mama. Maakt niet uit jongens, misschien wil de scheidsrechters een handje meehelpen. Op het veld doen zij dat immers ook.

De snuivenezen willen tempo voorbij voor het einde van de 1e helft van de competitie en zullen dus vol voor de overwinning gaan. Dat zal geen probleem zijn en de brugpiepers gaan hun 2e keer van het seizoen naar huis gaan met 0 punten.
3-1