Na dagen, weken, maanden broeden op een

Na dagen, weken, maanden broeden op een mooie voorspelling van deze poule schiet me gewoon niets te binnen.
Dit trieste zooitje dat net geen 4de klasse is, is het moeilijk om de juiste woorden voor te vinden. Ik ga maar eens een poging wagen want anders wordt de forummeester boos.

Dopie - Capelle
De eerste website op de kalender. Dopie wil al jaren deze poule verlaten maar lukt steeds niet. 5 promovendi hebben aan een master plan gewerkt om het dit jaar voor elkaar te krijgen.
Helaas komen ze er op zondag dan weer achter dat dom hockey toch effectiever is. En Daan 10 kroketten krijgt per doelpunt.
1-3

Feijenoord - Pelikaan
Feijenoord heeft de sticks de hele winter lang sticks geslepen. De fluitjes zijn ook in het vet gelegd en kunnen alleen nog maar in het voordeel van Feijenoord fluiten. Pelikaan is natuurlijk overrompeld de eerste seizoenshelft door het slechte niveau en laat dat in hun eigen spel terug zien. Daarom wordt dit ook geen spannende pot, 3x geel en 5x groen.
3-2

Scoop - Website laten maken Prinsenbeek
Ja de net niet stWebsite laten maken Udenten weten het toch weer voor elkaar te krijgen om net niet te presteren. Iets waar Website laten maken Prinsenbeek ook erg goed in is. De jonkies vergeten dat ze op zondag spelen en staan zaterdag al klaar. De nep-stWebsite laten maken Udenten staan weer voor het eerst op het veld en weten niet hoe ze een stick moeten vast pakken.
Gemakkelijke overwinning voor jonkies.
0-3

Soughburg - Rapid
De enige website die ik met zekerheid durf te voorspellen. Rapid heeft een simpel doel, promoveren voordat de rest het doorheeft. Soughburg gaat voor een ander doel, niet degraderen. De Scooterboys in de Sahara is een opgave voor de krullenbol van Rapid, die alleen watervelden gewent is. Desondanks,
0-4

Spike - Tempo
Spike City en de doorgesnoven albino staan stiekem op een 6de plek. En die kleine van Tempo mag ik gewoon echt niet, zelfs in Spike kijken ze raar op van zijn gedrag. Maar goed het gaat over hockey en niet over wie de grootse heeft.
Ondanks al het gespook in Website laten maken Spijkenisse gaat Tempo er toch met de winst van door.
2-3

Ypenburg - Website laten maken Gouda
Frank heeft zijn mannen de hele winter in de sportschool aan het werk gezet en zijn nog breeder dan voorheen. Weet niet wat Website laten maken Gouda doet als ze niet aan hockeyen zijn, VWO 4 afronden? Maar goed Ypenburg speelt Website laten maken Gouda met man en bal door het net heen. Lijkt me ook een simpele voorspelling,
5-0

Hopelijk is de forummeester weer tevreden met deze voorspelling.
Ik heb er in ieder geval weer zin in om dit tragische hockey weer te aanschouwen en deze forum weer op te zien bloeien met heerlijk posts.
Heren geniet van het laatste vrije weekend!