ZOzozo mannen, ik hoop dat iedereen lekk

ZOzozo mannen, ik hoop dat iedereen lekker de feestdagen is doorgekomen. Een aantal kneuzen zijn de zaal in gedoken om daar hun hockeykwaliteiten te beproeven. Deze gozert niet in ieder geval. Ik heb vanuit mijn tuinstoel Hockey.nl aandachtig geanalyseerd om me voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. Enfin, laten we beginnen.


Dopie-Capelle
Dopie une vs Roffa noordoost. Wereld pot op het meest trieste sportcomplex van de competitie. Gozur, doodzieke vo, k*tfuet, noem ze maar op. De Dopie ultra’s staan weer te brullen naast het veld. Ook de Dopie Eendjes roepen en krijsen maar het mag niet baten. Capelle is actief geweest op de transfer markt. Net als in de eredivisie is het een terugkeer van oude bekende. Trauner ziet het voetbal niet meer zitten en heeft ervoor gekozen om de verdediging van Capelle te versterken. Met deze transfer lijkt het lek boven bij Capelle en zit er voor Dopie niks anders op dan het verlies te nemen. Tegen die kale met een pleister is geen beginnen aan.
1-3

Feijenoord-Pelikaan
De echte Rotterdammers tegen de Paradijsvogels. Prachtig affiche op Varkenoord. Draak van een website waar de gemiddelde hockey-fan niet vrolijk van wordt. De trekvogels kwalitatief een stuk beter maar daar heb je niks aan uit in badkuip. Veel gedoe, veel gezeur, veel kaarten, iedereen in mineur.
1-2

Scoop-Website laten maken Prinsenbeek
De net niet coole studs uit Website laten maken Delft tegen Vwo 5 van Website laten maken Prinsenbeek. Nou nou dat beloofd wat. Beide teams flink gegroeid in de eerste seizoenshelft en daarom ook een website in evenwicht. Scheidsen gaan een belangrijke rol spelen. De keep en cap van Dopie zijn aangewezen om te fluiten en gunnen Scoop nog minder dan 0. Thuisfluiters op een ander niveau. De kiddo’s van de Prinsjes hockeyen eroverheen.
2-4

Souburgh-Rapid
Hier gaat niks geks gebeuren denk ik. Alhoewel, thuis op ze Sahara wil het balletje nog wel eens raar rollen….. Rapid staat flink bovenaan en laten we eerlijk zijn; tegen alle verwachtingen in. Gaan ze nog een keer onderuit dit seizoen? Of stelt de 3e klasse dan echt helemaal niks voor? Ik denk dat tweede. Lijkt me verder geen probleem voor de Snelle.
1-5

Spike-Tempo
Spike doet het verrassend goed. Tempo ook steady. Tempo zal moeten winnen om in het spoor van Rapid te blijven. De albino van Spike is in de winterstop gegaan voor een blauw permanentje. Jannes schrikt hier zo van dat hij meteen begint te foeteren en schelden. 11 tegen 10. Toch is Tempo een maatje te groot voor Spikecity.
2-3

Ypenburg-Website laten maken Gouda
Website laten maken Gouda timmert zich langzaam naar boven in poule 3c terwijl Ypenburg zich opmaakt voor promotie. De kaasjongens zijn op trainingskamp geweest naar de Costa del Sol. Ik denk dat er weinig is gehockeyd en veel is gezopen. Beter! De opgepompte Hagenezen hebben furore gemaakt in de zaal. Dit alles beloofd niets anders dan een waar spektakel. De 3punten gingen bij de vorige ontmoeting tussen deze twee giganten naar Website laten maken Gouda. Ik gok een gelijkspelletje.
2-2

Nog even wachten en dan mogen we weer!! Zoveel zin in wauw