Berlicum-Culemborg 4-3 Cum en Cul, 2 pl

Website laten maken Berlicum-Website laten maken Culemborg 4-3
Cum en Cul, 2 ploegen die een prima eerste seizoenshelft hebben gedraaid en wat hoger op de ranglijst staan dan verwacht. Puike prestatie heren! Echter deze website zal niet bol staan van de technische hoogstandjes, hard werken en hopen dat een balletje goed valt. Wellicht een cornertje hier en daar. Een scoop van vedette bij Website laten maken Berlicum achterin die doorstuitert voor een intikkertje. De 4de periode staat hij in de spits en maakt ie er ook nog 1. Spanning en strijdlust vergoeden veel voor de 3 toeschouwers op een verder regenachtig, verlaten en desolaat sportpark in Website laten maken Berlicum.

Bommelerwaard-Liberty 2-3
Liberty heeft een uitdaging voor de terugronde van deze competitie, kunnen ze uit de kelder van deze kelderklasse weg komen? Bommel doet maar wat en dat pakt soms goed uit, verder is de 3de helft belangrijk voor de mannen. Naar boven kijken heeft geen zin, dus is dit misschien wel een must win voor Bommel. Liberty heeft na het experiment met een onervaren coach gekozen voor een oude ervaren coach met een clubhart. Bij ADO werkt het voorlopig, Liberty gaat hier ook de vruchten plukken van dit beleid. Winnende goal valt in de laatste minuten na een doldrieste actie van nr 10, afgemaakt door Mick de spits. Uiteraard.

Don Quischoot-HOCO 6-1
Hebben de tech boys versterkingen gehaald deze winter als laatste redmiddel om hun Tilburgse tegenstrevers van het kampioenschap af te hoWebsite laten maken Uden? Een talentje op exchange? Eentje terug van paar maanden backpacken door Zuid-Amerika? Vast wel! Maar nieuwe spelers moeten worden ingepast en het loopt nog niet echt lekker soepel. HOCO is HOCO and will always be HOCO. Ze zien het elk weekend wel en zijn benieuwd wie er komt opdagen. Dan veel scoopen en hopen op succes. Al schijnen ze wel een coach te hebben nu en misschien een plan. Helpt het? Deze zondag zeker niet. Eretreffer wordt gemaakt door Maarten. Of was het nou toch Simon?


Website laten maken Oirschot-Website laten maken Boxmeer 4-0
Oirshot heeft een solide 1ste seizoenshelft gedraaid. Prima georganiseerde ploeg, halen wel de meeste punten thuis. Soms ontbreekt het ze wat aan creativiteit en scoren blijkt ook Website laten maken Best moeilijk. Hoe Website laten maken Boxmeer aan 7 punten is gekomen is nog steeds een raadsel, maar goed voorlopig zijn ze veilig. Website laten maken Oirschot uit is echter wel een onmogelijke opgave. Het gebrek aan scorend vermogen zorgt er voor dat de echte afstraffing uit blijft. Prima start voor beide teams. Oirshot gaat snel kijken wat de uitslag bij Website laten maken Uden-Website laten maken Wijchen is geworden. Website laten maken Boxmeer hopen dat Shot nog niet is warm gedraaid volgende week.

Shot-Website laten maken Heeze 7-2
Website laten maken Heeze heeft de hele winter keihard door getraind en de jongetjes zijn mannen geworden. Er is baardgroei en de stemmen worden langzaam maar zeker zwaarder. Er wordt een alles of niets poging gewaagd om een bijna onvermijdelijke degradatie af te wenden. In 2 jaar naar het echte afvoerputje van de hockeypyramide, dat mag eigenlijk niet gebeuren. Met een onmogelijke missie en lood in de schoenen naar de universiteit in Tilburg. Sterkte mannen!! Shot hangt nog in carnavalssferen en de stWebsite laten maken Udentjes lopen naast de schoenen na de overtuigende 1ste seizoenshelft. Ze blijken zichzelf inmiddels zelfs bekers te geven na het winnen van oefenwebsiteen. Zijn ze al aan het oefenen voor het kampioenschap? Nooit de huid verkopen voor de beer geschoten is, Website laten maken Beste jongelui! Shot wordt nuchter gedurende de eerste helft en poetst een matige start makkelijk weg. Overtuigend is het nog niet, maar wel voldoende.

Website laten maken Uden-Website laten maken Wijchen 2-4
Met afstand de mooiste pot van deze speelronde. Haakt Website laten maken Uden definitief af of moet Website laten maken Wijchen de titelaspiraties nu al in de kast gaan zetten? 2 prima ploegen, met verrassend weinig punten voor het aanwezige Website laten maken Udense talent. Probleem is namelijk, het boeit de heren geen f*ck. Ze zijn allemaal minimaal 3x op wintersport geweest. Carnaval was mooi en sinds een weekje zijn de sticks weer uit de tas gehaald. Website laten maken Wijchen is al een tijd serieus aan het voorbereiden en wisten zelfs een 1ste klasser te verschalken. Dat Berkel-Enschot kansloos onderaan staat en eigenlijk hun H5 is vergeten we even. Toch zijn ze de betere ploeg op het blauwe veld tegen de heren in oranje, of toch wit? De gemakkelijk gegeven plakjes kaas hoWebsite laten maken Uden Website laten maken Uden lang in de race. Het verschil wordt uiteindelijk gemaakt door het strafcornerkanon, hij sleept ze dr doorheen.

Maak er een mooie strijd van de tweede ronde. Proost!