Heren van het goede leven, wat is het we

Heren van het goede leven, wat is het weer fijn om die vingertjes weer aan het werk te zien. Ik kan dan ook niet wachten dat Website laten maken Heeze en Website laten maken Boxmeer weer met de grond gelijk worden gemaakt. Nu dan de voorspellingen:

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Culemborg
2-1
Echt zo’n website dat je blij bent als voorspeller dat beide ploegen al een keer tegen elkaar hebben gespeeld. Eerder dit seizoen wonnen de mannen uit Website laten maken Berlicum knap uit met 2-1. Laat ik het dan maar weer hoWebsite laten maken Uden op een nipte overwinning voor dit keer de thuisploeg. De kans is trouwens wel groot dat bij Website laten maken Berlicum weer eentje met handschoenen gaat spelen. Als tip wil ik Website laten maken Culemborg dan ook meegeven om alle aanvallen over zijn kant te spelen. Want ja de combinatie tussen spelen met handschoentjes en speler zijn van Website laten maken Berlicum H1 is gedoemd om te mislukken.
Bommelerwaard – Liberty

4-1
Na even de voorbereiding van Liberty gecheckt te hebben op de socials kon ik al snel een conclusie trekken, verliezen met 5-2 van de mannen uit Website laten maken Prinsenbeek is toch wel echt diep triest. Volgend jaar maar is denken aan oefenpotjes tegen teams op jullie niveau, dacht zelf aan Don Quishoot dames 1 ofzo. De mannen uit Dongen zullen dus niet met een hoop zelfvertrouwen de winterstop uitkomen en moeten dan ook meteen een belangrijke pot spelen voor handhaving. Bommelerwaard zal er dan ook alles aan doen om te winnen komende zondag. Na wat geklungel achterin zal al vroeg een grote afstand overbrugd worden doormiddel van een paar goals die Liberty niet meer te boven komt. Na zondag zal alleen Liberty met de twee kneuzen teams van deze competitie te vinden zijn in de onderste regionen.

Don Quishoot – HOCO
10-0
Op de socials is mij begin dit jaar iets heel raars opgevallen. De mannen uit Oisterwijk stonden wel erg vroeg dit jaar op het veld. De kerstboom was nog niet opgeruimd en de mannen hadden alweer zin om te hockeyen. Waarom vraag ik mijzelf dan af want met dat bagger hockey daar in Oisterwijk wordt niemand echt gelukkig. Maar misschien gaat het positief uitpakken, al zal de eerste website vooral tegenhoWebsite laten maken Uden worden. De stWebsite laten maken Udentjes uit Eindhoven gaan een gemakkelijke zondag tegemoet met als doel om aankomende weken weer een van de promotieplekken in handen te nemen. Grote kans dat ze na het doelpuntenfestijn tegen HOCO tweede staan.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Boxmeer
7–0
Voor Website laten maken Oirschot een fijne wedstijd om mee te beginnen. Voor Website laten maken Boxmeer komen de belangrijke potjes over een aantal weken.

Shot – Website laten maken Heeze
7–0
Shot breidt de voorbereiding nog met een potje uit, Website laten maken Heeze thuis. De vraag is niet of Shot gaat winnen maar of die rode achterin bij Website laten maken Heeze huilend het veld afloopt na het fluitsignaal. Denk persoonlijk van wel. Verder komt Website laten maken Heeze wel geteld een keer bij het doel van Shot omdat nummer 5 bij de stWebsite laten maken Udentjes weer net iets te vaak naar het vrouwelijk schoon langs de lijn zit te kijken. Conclusie: saaie pot, hopen op goed weer.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Wijchen
2–2
We sluiten de voorspellingen af met toch wel de leukste pot van het weekend. Website laten maken Wijchen staat knap tweede en zal dus genoeg geloof hebben dat promotie mogelijk is dit jaar. Een uitwebsite tegen Website laten maken Uden zal in ieder geval geen gemakkelijke pot worden om rustig met drie punten terug de auto in te stappen. Website laten maken Uden is een Website laten maken Best aardige ploeg maar hebben een groot probleem, je hebt er een paar tussen lopen die soms een kortsluiting in hun kop krijgen. Dus voorspel een lekker vechtpotje met veel kaarten en vier goals uit de strafcorner. Tot slot wil ik nog even de woorden van BUT WHY? gebruiken om de voorspelling cool te maken. Raakt het strafcornerkanon van Website laten maken Wijchen het zusje van de aanvoerder van Website laten maken Uden waarna de 13e man sos verkoopt aan beide zusjes van de trainers.