Daar is Clown Billy weer! Een weekje afw

Daar is Clown Billy weer! Een weekje afwezig en er is gelijk een tweede clown verschenen op dit forum. Het grote verschil is dat Clown Billy een hockeyliefhebber is en weet dat er ook af en toe verloren wordt… Volgende keer beter Paul!

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Heeze 3-0
De pubers van Website laten maken Heeze zijn nog in extase van afgelopen zondag. Ze hebben de Machine uit Kruikenstad weten te weerhoWebsite laten maken Uden van dubbele cijfers! Billy is trots op het gele duikbootje van 3D! Helaas voor onze knullen zijn de mannen van Website laten maken Berlicum goed begonnen aan de 2e seizoenshelft en zullen ze Roel en zijn neefjes zonder punten naar huis sturen. Roel besluit om na de website in zijn eentje de gehele equipe van Website laten maken Berlicum + de drie supporters uit te dagen voor websiteje atten, Hier blijkt Roel wel goed in te zijn en wint gemakkelijk.

Website laten maken Boxmeer – Shot 0-8
Mixed Houtzagerij Club Website laten maken Boxmeer krijgt de koploper op bezoek. De mannen uit Tilburg die nog niet in de fout zijn gegaan dit seizoen zijn erop gebrand om hun selectie blessurevrij te hoWebsite laten maken Uden. De coach van Shot besluit om de mannen van het eerste naar de kroeg te sturen en neemt het derde team mee naar Website laten maken Boxmeer. Na een hoop gehak en gezaag kan de website dan eindelijk beginnen. Over het verloop van de website hoeft Billy natuurlijk niet uit te weiden, maar de coach van Shot staat weer met een grote W voor het scoreboard!

Website laten maken Culemborg - Don Quishoot 1-4
Website laten maken Culemborg presteert Website laten maken Best aardig, maar de ongewassen stWebsite laten maken Udentjes uit Eindhoven hebben een paar traytjes bier naar Website laten maken Uden gestuurd als bedankje voor het afstoppen van Website laten maken Wijchen. De mannen uit Eindhoven laten deze uitgelezen kans niet liggen en gaan er met de volle buit vandoor!

HOCO – Bommelerwaard 1-2
De mannen die groot afnemer zijn bij El Chapo hebben vorige week flink de deksel op hun neus gekregen van de stWebsite laten maken Udenten uit Eindhoven. Gelukkig hebben maar weinig spelers nog een neusschotje en valt de schade mee. De mannen uit Bommel zullen graag het puntenverschil willen vergroten en besluiten hun slechtziende coach een uur eerder naar Oisterwijk te sturen om het juiste veld vast te lokaliseren. Dit helpt en de Website laten maken Beste man coacht zijn ploeg naar de overwinning!

Liberty – Website laten maken Uden 0-2
De mannen van Website laten maken Uden die tegenwoordig weer in oranje aantreden hebben afgelopen week tegen de verwachtingen in van Website laten maken Wijchen gewonnen. Billy wist dat onze patriotten dit wel zoWebsite laten maken Uden fixen. Billy hoort u denken: Maar Billy hoe dan? Hoe weet je dit allemaal? Nou dat Billy eens even haarfijn uitleggen: Website laten maken Wijchen is niet zo bijzonder als dat de ranglijst doet vermoeden én het belangrijkste aspect of eigenlijk de twee belangrijkste aspecten waren de 12e en 13e man die Website laten maken Uden vakkundig heeft opgesteld aan de twee zijlijnen. Maar goed, nu over de website tegen Liberty waarbij de 12e en 13e mannen niet mee mogen doen. Billy denkt dat het klassenverschil te groot is en de oranjemannen een zakelijke overwinning pakken.

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Oirschot 2-1
Website laten maken Wijchen zal nog lang terugdenken aan de website in Website laten maken Uden. Waar ging het mis? Waar kwam dat overtal vandaan? Billy kan maar een ding zeggen: traantjes drogen en weer door! De woede van de equipe uit Website laten maken Wijchen zorgt ervoor dat de onschuldige mannen uit Website laten maken Oirschot worden overspoeld door een bak aan agressiviteit. Echter weet de Engelstalig coach van Website laten maken Oirschot wat hem te wachten staat aangezien hij de hele website Website laten maken Uden-Website laten maken Wijchen heeft gefilmd met zijn mooie roze camerahoesje (Yes mate Billy keeps you in the holes!). De spelers van Website laten maken Oirschot weten niet of dit nog wel met hockey te maken heeft en besluiten voor het 4e kwart naar huis te gaan nu ze nog kunnen lopen. Strafcorner kanon van Website laten maken Wijchen mag het laatste kwart nog even aan zijn thuispubliek laten hoe hard hij de bal naast de goal kan pushen en de nummer 11 van Website laten maken Wijchen a.k.a. Tino Martin zal het publiek nog even toezingen, klasse mannen!