Rapid - Feyenoord Rapid komt slecht de

Rapid - Feyenoord
Rapid komt slecht de winterstop uit maar waar zal dit aan liggen? Hebben ze geen Atjes meer? Hadden ze de scheidsrechters een keertje niet mee? of is de rest van de competitie er achter gekomen dat Rapid toch niet zo goed is. Als je het aan mij vraagt is het omdat Souburgh gewoon uitermate goed is. Tegen Feijenoord krijgt Rapid het wederom zwaar. De rotterdammers geloven erin nu Feijenoord in de eredivisie koploper is en zo laten zien dat alles mogelijk is. Het zelfvertrouwen van Feijenoord spat er van af en de ping pong race chinees van Rapid verslikt zich in zijn noedels door de schrik. Rapid moet verder met 10 man en bakt er helemaal niks van.

HONKI PLANKI 0 - 1 in de laatste minuut en weer puntenverlies voor Rapid

Capelle - Website laten maken Spijkenisse
Boeit dit echt? nee eigenlijk niet. Spike net zoals de eerste website van het seizoen even goed verwelkomt. Hoe dit kan geen idee want ze staan er nog redelijk prima voor?!? Misschien was de albino er niet bij maar hopelijk voor spike dat hij tegen Daan weer mee speelt. Daan en zijn compagnons op de plaat gegaan bij Dopie maar een paar kroketten erbij deze week en dan komt het wel goed.

3 - 1 en een extra broodje kroket voor Daan

Website laten maken Gouda - Souburgh
Na een puntje winst tegen Rapid op de sahara wilt souburgh doorpakken tegen de kaasvreters. Ik denk niet dat dit gaat lukken. De bal stuitert te veel voor souburgh en ze hoWebsite laten maken Uden het voor gezien met echt hockeyen en het wordt een partijtje rugby.

1-1 en iedereen verliest in deze pot.

Pelikaan - Scoop Website laten maken Delft
Pelikanernietsvan even vol door het stof bij feyenoord. Dit stelletje droeftoeters is denk ik de reden dat ons land naar de rotzooi gaat. Kom je uit de 2e klasse en ga je met 4-1 op je plaat tegen feijenoord. De kans dat je als starter een huis kunt kopen met een studieschuld van 40.000 euro is nog groter dan de kans dat pelikaan ooit terug gaat naar de 2e klasse. Scoop komt ook niet lekker uit de winterstop maar die zullen geen moeite hebben met de vogels die niet kunnen vliegen (niet omdat geen vleugels hebben maar gewoon omdat ze achterlijk zijn)

0 - 10 voor scoop

Website laten maken Prinsenbeek - Dopie
De prinsjes winnen van de andere gasten uit Website laten maken Delft, belooft dit wat goeds voor deze week? Nee. Dopie wel weer terug op de oude en vertrouwde plek, de derde plek. Zou het dit seizoen dan toch lukken om te promoveren? waarschijnlijk niet maar deze website pakken ze in ieder geval wel.

0 - 2

Tempo - Ypenburg
De bergenaren met daarboven op de berg Jannes tegen de anabolenbonken uit Den Haag. Tempo heeft spike les gegeven en Ypenburg had tegen Website laten maken Gouda niet genoeg gesnoven. Een belangrijke website voor beiden alleen heeft Ypenburg vrijdag nog een silvercup website. Zondag zullen de neuzen van Frank zijn mannen nog verstopt zitten door vrijdag. Het dipje is nog niet voorbij voor ypenburg en Jannes rent rondjes om ze heen. Bij ypenburg moet ik denken aan de nieuwe film cocaine bear, een doorgesnoven primitief beest van 200 kilo Website laten maken Bestaande uit voornamelijk spier. Jannes die moet je natuurlijk niet boos willen maken. Ypenburg staat halverwege de website met 9 man op het veld. Jannes profiteert en scoort 3 keer.

4-1 en tempo loopt verder uit op Ypenburg