Op naar speelronde 13. Na een heerlijke

Op naar speelronde 13. Na een heerlijke winterslaap kunnen we aftrappen met de tweede pot van deze tweede seizoenshelft. De 12e speel ronde heeft voor wat opmerkelijke uitslagen gezorgd.
Het lijkt er op dat het roer in de competitie helemaal gekeerd is nadat Rapid punten heeft verloren in Caïro. Ook Feyenoord en Website laten maken Prinsenbeek wisten bijzonder genoeg drie punten te bemachtigen.

Ook komend weekend staan er spannende potten op het programma die de competitie nog intenser kunnen maken.

Rapid - Feijenoord
We trappen af met de underdog tegen de wellicht uit vorm koploper. Richard Batsbak en z’n ploeg wisten vorige week te stunten tegen de pelikanen. Rapid bezweek daarin tegen in de hoofdstad van Egypte; “Soubrurgh…” Dit zal de mannen zwaar gevallen zijn. De coach draagt ze op deze week negenhonderdvijfennegintig shuttles te lopen.
Ik verwacht een straffe pot die wordt beslist door een enorme vuurbal die Richard Batsbak heeft Website laten maken Besteld. In de 63ste minuut met een 2-2 stand land de vuurbal op sportpark Molenvliet. Er blijft niks meer van het complex over, wonder boven wonder geen gewonde.
De website wordt later dit seizoen in Feijnoord ingehaald.
2-2 (website voortijdig gestaakt)

Cappelle - Website laten maken Spijkenisse
Vorige week is Cappelle opgerold door de mannen van Dopie. De Chiellini en Bonucci van Spikecity hebben het achterin helemaal op slot staan. Ze hebben hun goede voornemens; één traptrede naar beneden in de BMI schaal, positief voltooid. Goed op gewicht weten de mannen uit Turijn zelfs beide te scoren in Cappelle, en nemen welverdiend drie punten mee naar huis.
0-2 Website laten maken Spijkenisse

Website laten maken Gouda - Soughburg
De jongens uit Website laten maken Gouda hebben afgelopen weekend knap stand weten te hoWebsite laten maken Uden tegen de groeimaten van Joël Beukers. De coach uit Website laten maken Gouda heeft een topsport fysio benadert om alle groei blessures uit de lichamen van de spelers te masseren. Dat belooft veel goeds voor het vervolg van het seizoen
Echter heeft Soughburg ook weten te presteren tegen Rapid. Het punt dat vorige week in Noord Afrika thuis is gebleven smaakt naar meer. Helaas gaat er geen vluchteling boot terug naar Caïro komende zondag… Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de kaaskoppen uit Website laten maken Gouda allemaal op PVV stemmen (als ze al mogen stemmen). Het zal een bloederige website worden welke ook politiek beladen is.
Het eindigt in een 2-1 voor Website laten maken Gouda.
Het wordt vriendelijk afgesloten met een handelsruil; ‘750 kamelen bitterballen voor 475 Goudse kaassoufflés’
2-1 Website laten maken Gouda

Pelikaan - Scoop Website laten maken Delft
Beide teams hebben het afgelopen zondag moeten afkopen met een verlies. Scoop nipt verloren van de prinsjes, echter is pelikaan desastreus afgedroogd door Feijenoord notabene…
Ik verwacht dat scoop zich volledig hersteld. Iedereen heeft de biercantus afgezegd zaterdag. En vrijdag was er zelfs straftraining op het stWebsite laten maken Udentencomplex in Website laten maken Delft. De mannen zullen goed voorbereid op de broedvelden van de Roosendaalse trekvogels aankomen.
Pelikaan heeft helaas de boot gemist tijdens de winterstop. Een amulet van walgelijke wanvertoningen zal er te zien zijn zondag.
De coach wordt naderhand ontslagen en moet vertrekken met zijn geliefde en de volledige inboedel uit de lelijkste stad van Nederland.
0-7 Scoop Website laten maken Delft

Website laten maken Prinsenbeek - Dopie
Ik verwacht dat deze pot samen met Tempo Ypenburg de smaakmakers van komende zondag zullen worden. Prinsessenbeek heeft vorig weekend het B team uit Website laten maken Delft weten te verslaan. Dopie zal met de degelijke winst van vorige week zelfverzekerd in het carnavalsdorp aankomen.
Ik verwacht een intense website met veel publiek. Dopie zal de bovenliggende partij zijn. Echter geeft transfer scheidsrechter Hennie een onterechte strafcorner in de laatste 4 minuten aan de prinsessen. De strafcorner wordt op de middellijn voor opzettelijk bollekanthakken gegeven. De corner wordt een volle meter binnen de cirkel gestopt. Scheidsrechter Hennie ziet niks en de prinsessen scoren een prachtige variant. Zo eindigt de score in het voordeel van prinsessenbeek.
De aanvoerder van Dopie wordt witheet en verliest het compleet door de ronduit debiele fluitbeslissingen. Hij gooit zijn stick in het publiek die vervolgens op het achterhoofd van beginnend bejaarde mevrouw beland.
Scheidsrechter Hennie grijpt in en geeft de aanvoerder van Dopie nog een rode kaart als toetje.
3-2 Website laten maken Prinsenbeek

Tempo - Ypenburg
Twee ijzersterke teams die beide gedreven zijn om te winnen. Tempo met zelfs kampioenschap mogelijkheden nu Rapid lijkt te gaan choken. De mannen zullen alles op alles zetten om deze pot in een overwinning om te zetten.
Maar de beesten van Ypenburg hebben hier zeker ook kansen. Alleen is er door het groeimaten team een grote fout gemaakt. De groeimaten zijn de zaterdag voor de website een dag lang in de gym van Joël Beukers geweest. Een mega-sessie die onverdraaglijke spierpijn gaat opleveren. Sommige spelers hebben geen eens de kracht om de deksel van hun pré-workout te draaien zondag. Dit zal bijzonder voordelig uitpakken voor Tempo.
Wel gebeurd er nog iets opmerkelijks in het eerste kwart van de website. Paco scheurt uit zijn broekje van maat 164. Broek en ondergoed glijd van z’n heupen. Voor het hele publiek is te zien dat hij een buttplug heeft verstopt tussen zijn kadetjes.
Buiten dit vreemde incident verwacht ik een erg leuke pot.
5-3 Tempo