Dames, Heren, en Hockey=Leven, Ik moe

Dames, Heren, en Hockey=Leven,

Ik moet mij verontschuldigen voor de pijnlijke afwezigheid van vorige week. De piepers kookten bijna over en vond daarom geen tijd om mijn aandacht aan dit prachtige platform te schenken.
Als straf ben ik bereid om eenieder op het forum op een lekkere pretcilinder te trakteren. Mochten wij elkaar treffen in de competitie: spreek mij vooral aan!

Over op de orde van de dag, er staan weer wat geweldige websiteen op het program.

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Heeze 1-0
Op een druilerige zondagmiddag (want in Website laten maken Berlicum schijnt nooit de zon) heeft Cum de Cull’ers over de knie weten te leggen. Na afloop schreef de scheidsrechter van dienst een formidabel stuk op Twitter, waarin hij de moraal van de website zeer adequaat beschreef: “Zaad pot!”
Deze week zal het beeld niet anders zijn. Met nog spierpijn van de vele scoops in de benen van de boys van Website laten maken Heeze weten ze het ook niet te bolwerken tegen Cum.

Website laten maken Boxmeer – Shot 0-8
Zojuist hang ik de KNHB op. Ik heb al een aantal weken contact met deze organisatie om de website van aanstaande zondag niet te laten plaatsvinden. Helaas voor de Duitsers, de KNHB gaat hier niet in mee. Op een buitenaards slecht onderhoWebsite laten maken Uden strand wordt deze pot tóch afgewerkt. Het schoolreisje eindigt voor Shot in een gunstige uitslag én een foutloos spelende verdediger. Dat is dan wel weer lekker.

Website laten maken Culemborg - Don Quishoot 1-8
De studs uit de Lichtstad lieten bijna dubbele cijfer noteren afgelopen weekend. Helaas werd het geen 11-0, want dat zou precies hetzelfde aantal betekenen waarmee HOCO kwam opdagen afgelopen weekend, schaam je mannen!
Wij snappen allemaal dat degradatiehockey niet leuk is en dat jullie het liefst lekker in jullie Colombiaanse winterslaap zoWebsite laten maken Uden zijn gebleven, maar papa heeft gewoon contributie overgemaakt.

Aan Website laten maken Culemborg is het deze week om de laten zien dat ze de kneepjes van het vak niet beheersen. DQ kent geen problemen met de kersenplukkers en maakt er een waar spektakel van. Wél komen de lampjes nog ongelukkig op 1-0 achter, doordat de keeper de hockeybal verward met een paasei. Aan hem zou ik willen zeggen: Pasen is pas op 9 april!

HOCO – Bommelerwaard 1-3
Jong (en Maarten) vs. Jong. De Bommelpups hebben ternauwernood 3 punten uit het vuur weten te slepen tegen een zeer ondermaats Liberty. Door het getankte vertrouwen van vorige week verkeren de brugpiepers deze zondag nog steeds in extase.
Echter, de mannen van HOCO hebben de plaatselijke Achmed opgebeld om de tegenstander uit hun roze bubbel te helpen. Dat helpt! Zo rozig als ze deze week op het hockeyveld aanwezig waren, zo strak staan de koppies wanneer ze het veld in Oisterwijk betreden.

Na het debacle van vorige week heeft de luchtmacht zich deze week wél gemeld op de Vliegbasis “HOCO”. Ook deze website laten de Oisterwijkers maar weer eens zien waarom ze beter een aantal verenigingen verderop hun heil kunnen gaan zoeken. Bij Ho(n)keybalvereniging “De Lange Scoop” is er nog plek in H8.

Liberty – Website laten maken Uden 1-2
De woestijnratten noteerden een nipt verlies, StukTV noteerde een nipte winst. Wat is deze competitie toch aan elkaar gewaagd, heerlijk!

Het is grappig om te beseffen dat Website laten maken Uden eigenlijk alleen thuis hun punten pakt en tijdens uitwebsiteen altijd een flater slaat. In ieder geval tegen de topploegen. Nou wil ik Liberty natuurlijk niet afvallen, maar ik voorspel toch een nipte zegen voor de oranjebrigade. Ondanks het verlies stelt Mick de Spits (uiteraard) weer niet teleur, en tekent voor het enige Dongense doelpunt van de middag.

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Oirschot 2-2
Een aantal websiteen na de start van de competitie konden de titelaspiraties alweer in de ijskast in Website laten maken Nijmegen-zuid. Slechts één website duurde het voordat de aspiraties voor plek 2 in de ijskast zijn verdwenen.
Op papier zou Website laten maken Wijchen toch mak-ke-lijk van Website laten maken Uden hebben kunnen winnen. Niet is echter minder waar. Bij hét strafcornerkanon staat het vizier nog niet op scherp na de winterstop, en dat komt de Gelderse ploeg duur te staan.

Nog gedesillusioneerd van het verlies van afgelopen zondag treedt Website laten maken Wijchen aan tegen Website laten maken Oirschot. De ploeg die het voor elkaar kreeg om nét voor de winterstop gelijk te spelen tegen Cul. Tegen Cul. Cul. Laat het even op je inwerken.

Wij allen hopen op het forum dat de Brabanders inmiddels weer de goede vorm te pakken hebben en ze Website laten maken Wijchen het vuur aan de schenen gaan leggen.
Een mooie pot hockey, met twee goed spelende ploegen eindigt echter onbeslist.
Een leuke derde plek aan het einde van de competitie is ook niet erg he, Website laten maken Wijchen.