De spreekwoordelijke kop is er weer af.

De spreekwoordelijke kop is er weer af. Het is aftellen geblazen in poule C van de geweldige 3e klasse. De vlugge laten punten liggen in de woestijn en de trekvogels verliezen van de koploper van de Eredivisie. Dit waren eigenlijk wel de meest opvallende uitslagen van afgelopen weekend. Enfin, voorspellen maarrrr.....

Rapid - Feijenoord
Rapid lijkt zowaar in een dalletje te zitten. 5 punten uit de laatste 4 competitieduels. Gaan ze dan toch door de mand vallen? Hardlopers zijn doodlopers en aan dit gezegde lijkt Rapid gehoor te geven. Thuis tegen Zuid kan het zomaar een spannende pot worden. Feijenoord knappe overwinning op de spirit animal van Rapper Sjors. Shit, ik vergeet te melden: Rapid thuis = 13 vs 11.
4-1

Capelle - Website laten maken Spijkenisse
The battle of the downies. Capelle niet meer wat het ooit was. Spikecity is gewoon Spikecity. Om enige kans op lijfsbehoud te hoWebsite laten maken Uden zal Daanenderest moeten winnen thuis. Ik denk dat er maar op een manier gewonnen kan worden: de Draken van HCC D1 aan de lijn. Godallemachtig daar schrikken Albino en co zo ontzettend van dat ze meteen weer de auto instappen en de rijksweg oprijden.
8-0

Website laten maken Gouda - Souburgh
beide teams gelijk gespeeld afgelopen weekend. Website laten maken Gouda een puntje voor op de HC allemaal familie. Ik denk dat beide teams stiekem toch naar boven kijken ipv beneden. Beide al laten zien dat ze het de ploegen bovenin aardig lastig kunnen maken. Website laten maken Gouda laat zich de kaas niet van het brood eten. Souburgh zal alles eraan doen om zand in het eten te gooien. Jezus wat slecht zeg, net als je moeder. Pot eindigt in een remise.
Deux-deux

Pelikaan - Scoop Website laten maken Delft
beide teams niet gewonnen afgelopen zondag. Pelikaan zieke n00bs, hoe verlies je van Harrie Haarband en het legioen? De doodzieke pilsbazen van Scoop wederom verloren van Prinsenbattie. Tijd voor revanche. Dat moet wel lukken tegen de Snavelzakken uit Roosendaal. We hebben het wel steeds over dikke Daan van Capelle maar bij Pelikaan loopt ook een xxl-etje rond. Daar wordt naar mijn mening nog te weinig voor geschreven. T*ring saaie pot. Punt
0-2

Website laten maken Prinsenbeek - Dopie
Als ik zo naar de stand kijk wordt dit een belangrijk potje voor de Kleuters uit Prinsenbattie. Een overwinning zou knap zijn tegen de Henegouwers. Eerder dit seizoen is deze pot gemakkelijk gewonnen door Dopie. Zal dit komende zondag anders zijn? Nee. Makkelijke overwinning voor de Studs.

1-3


Tempo - Ypenburg
De mannen van Frank zijn weer met Anna wezen bowlen. Dit is hard nodig om de aansluiting niet te verliezen op de promotieplaatsen. Dure puntjes laten liggen thuis afgelopen week. Toch schat ik Tempo hoger dan Ype. Zeker met het dodelijke duo Paco&Jannes. Samen tikken ze de beren van Ypenburg form the little closet to the wall.

Zo dat was hem weer. Ik kijk weer erg uit naar zondag!