Geachte Burgers, Boeren en Buitenlui,

Geachte Burgers, Boeren en Buitenlui,

Na mijn voorspelling van vorige week, voelde ik me toch geroepen nogmaals mijn licht te laten schijnen op deze donkere en duistere onderkant van hockeyland Nederland. Gelukkig zie ik dat er weer wat meer voorspellers in de pen zijn geklommen deze week!

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Heeze 3-1
Cum een keurige prestatie afgelopen weekend door de punten in het altijd bruisende Website laten maken Berlicum te hoWebsite laten maken Uden. De 3 toeschouwers en een verzopen kat zullen de middag van hun leven hebben gehad. En dan de luxe van 2 thuiswebsiteen achter elkaar voor de heren in het AS Roma tenue. Website laten maken Heeze mag geen probleem zijn, al lieten ze door de bescheiden nederlaag vorige week wel zien dat de balletjes langzaam aan t indalen zijn. Prima start van Cum, Website laten maken Heeze gaat weer zijn excuses aanbieden aan de rijouders voor de geleverde prestatie

Website laten maken Boxmeer - Shot 0-6
Gaat Shot net als veel andere grote strijdkrachten uit het verleden hun Waterloo vinden in het oosten? Zandveld, veel te lang in de auto, waarschijnlijk 2 scheidsrechters die net weten wat een fluit is en een bekerpot op zondag. De ingrediƫnten zijn er voor Boxminder om te stunten. Het is alleen wel zo dat je zelf iets moet kunnen om te stunten. En afwezig zijn op bij de 1ste website na de winterstop helpt ook niet, durven jullie de strijd niet meer aan? Shot speelt de kater van de vrijdag, kansloze nederlaag in de beker, weg. Soepel gaat het niet, de benen zijn zwaar en t hoofd doet nog een beetje pijn maar de Tilburgse Studs nemen de punten mee naar huis en blijven op titelkoers.

Website laten maken Culemborg - Don Quishoot 1-8
Cul kan al niet winnen van Cum, wat gaan ze doen tegen de tech boys? Nou, gewoon weer verliezen. De Eindhovense Studs hebben ook een kansloze nederlaag in de beker op vrijdag moet incasseren maar zijn wel goed uit de winter gekomen vorige week. Donkey is duidelijk beter en de enige reden dat er een tegengoal valt is dat er per ongeluk een mooi zusje of moeder langs de kant staat. De afleiding van daadwerkelijk mooi vrouwelijk schoon langs de lijn, in tegenstelling tot wat ze thuis langs de lijn hebben staan, zorgt voor complete chaos achterin.

HOCO - Bommelerwaard 2-1
Kan HOCO nu wel acte de presence geven op de zondag? Zowel fysiek als mentaal gewoon een keertje 70 min lang aanwezig zijn moet toch lukken mannen? Normaal gesproken zou het thuispubliek ze een boost kunnen geven. 1 probleem, dat kennen ze niet op HOCO. De op zaterdag zo bruisende vereniging is op zondag uitgestorven als het vlaggenschip moet aantreden. Bommel pakte vorige week belangrijke punten om uit de degradatiezone te blijven, maar kunnen dit kunstje niet herhalen tegen de luchtmobiele brigade in het geel en zwart. Winnende treffer valt net na rust al, daarna gaat elke bal de lucht in. Wie de winnende maakt, Simon! Of toch Maarten?

Liberty - Website laten maken Uden 1-3
Hoe zou het zijn met de ijsbaan in Dongen, die ze met trots op Liberty veld 1 noemen? Na alle regen en kou van de afgelopen weken zal het vast niet beter zijn geworden. Het pseudo Oranje uit Website laten maken Uden weet niet wat ze overkomt, van een blauw veld naar blij dat ik glij. Na een knappe overwinning van vorige week is uit in Dongen toch wel even schakelen. En dan moeten zo ook nog 11 tegen 11 spelen, lastig potje voor de mannen. Boel trekken, duwen en babbelen tussen de 2 teams. Nr 10 en 17 van Dongen staan vooraan bij de onenigheid, van Website laten maken Uden doen ze allemaal mee. Scheidsen van bedroevend niveau, 3de helft wel gezellig. Website laten maken Uden is te goed om te verliezen dus krappe overwinning. De goal van Liberty wordt gemaakt door Mick de Spits. Uiteraard!

Website laten maken Wijchen - Website laten maken Oirschot 4-1
Auw Website laten maken Wijchen, die moet pijn hebben gedaan afgelopen zondag. Goede solide voorbereiding draaien en dan zonder goals of punten weer huiswaarts vanuit Website laten maken Uden. 13 tegen 11 is ook niet eerlijk, en een haperende kanon werkt ook niet mee. De heren uit Website laten maken Oirschot spelen pas hun eerste website van 2023 na de afgelaste pot van vorige week. De organisatie staat nog niet zoals het moet en de goals komen nog steeds niet vanzelf. Oja, en ze spelen uit tegen een betere tegenstander. Duidelijke overwinning voor Website laten maken Wijchen die zo weer wat vertrouwen tanken voor de laatste kans tegen Shot volgende week. Opvallende statistiek deze website, het kanon scoort alle 5 de goals.

Maak er weer een mooie strijd van dit weekend. Proost!