Heren wat goed om oude (vrienden) weer t

Heren wat goed om oude (vrienden) weer terug te zien op het forum. Vorige week zat ik er weer akelig goed bij moet ik zeggen, DQ die de tweede plek pakt, Liberty verliest weer is en Website laten maken Berlicum pakt een nipte overwinning. Gelukkig zijn de potten van deze week ook niet heel lastig.


Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Heeze
5–1
De enige voorspelling die ik vorige week niet goed had was dat die rode bij Website laten maken Heeze achterin niet huilend het veld is afgelopen. Het tegenovergestelde nog wel, hij was zo trots dat die met ongeveer 150 schijnflatsen de hele website geen een keer een teamgenoot heeft aangespeeld. Klasse pik, deze week misschien beter. Bij Website laten maken Heeze is zelfs het gevoel zo goed dat ze voortaan een groepje toeschouwers (vooral moeders) meeneemt naar uitwebsiteen. En om dit allemaal compleet te maken hebben ze bij Website laten maken Heeze ook besloten om 3 coaches op de bank lekker interessant te laten doen. Allemaal tekenen dat Website laten maken Heeze vol voor de handhaving gaat en deze week weer gaat verliezen. Ik voorspel 300 scoops en 150 schijnflatsen van Website laten maken Heeze zijn kant en 5 goals voor Website laten maken Berlicum.

Website laten maken Boxmeer – Shot
7-0
Ik kijk dus net effe op google maps, maar wat een tering end is dat Website laten maken Boxmeer zeg. En als dat nog niet erg genoeg is zeggen een paar spelers gewoon af omdat ze liever met hun vriendin een weekendje ergens in een gehuurd huisje in Nederland willen neuken. Het is te hopen dat er nog wat sfeer op dat complex van Website laten maken Boxmeer hangt anders kan het wel is een zondag worden om snel te vergeten. Ohh ja nummer 5 van Shot speelt zowel vrijdag als zondag foutloos.

Liberty – Website laten maken Uden
0–3
Website laten maken Uden gaat de goede lijn doorzetten tegen het zoekende en moedeloze team uit Dongen. Het medelijden is dan ook vooral voor Mick de spits die op de tweede week op rij weer geen goede bal gaat krijgen. Het is te hopen voor Mick dat er genoeg zand op dat woestijnveld ligt. Kan Mick toch nog tijdens de website een mooi zandkasteeltje bouwen. Ik zie de foto’s wel verschijnen Mick de spits. Of Website laten maken Uden na deze overwinning aanspraak mag maken op de promotieplekken, zeker niet, die hebben het al verneukt tijdens de eerste seizoenshelft.

Website laten maken Culemborg – Don Quishoot
0-6
Dat kan zo maar weer is een makkelijke middag worden voor de studs. De stWebsite laten maken Udenten zullen zich eerst vrijdagavond helemaal de tering in lopen om daarna nog een goed biertje te doen in de kantine. Gaat dit meespelen zondag, denk het niet want Website laten maken Culemborg wint alleen maar van de mongooltjes in deze competitie. Zondag wordt er dan ook een zakelijke overwinning behaalt en wordt de bierestafette overgeslagen.

HOCO – Bommelerwaard
4-3
Verschrikkelijk slecht niveau op een sfeerloos complex waar de spanning goed in het spel is terug te zien. Toeschouwers(als die er zijn) zullen door de spanning vermaakt worden met uiteindelijk een overwinning voor de mannen uit Oisterwijk.

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Oirschot
2-2
Dat kan zomaar het tweede puntenverlies op rij worden voor Website laten maken Wijchen tegen het altijd schreeuwende Website laten maken Oirschot. Thuis zal het scoren wel wat gemakkelijker worden wanneer ze de 12e en 13e man vriendelijk aankijken. Toch zullen de gedrilde spelers uit Website laten maken Oirschot genoeg weerstand bieden om het Website laten maken Wijchen moeilijk te maken. De website zal dan ook lang spannend blijven met uiteindelijk een dodelijke aanval van Website laten maken Oirschot om Website laten maken Wijchen weer teleurstellend het veld af te laten lopen.